Party!

Fan va segt att de inte funkar att lägga upp bilder nu igen!
Dumma data!
Det va iaf fest igår och jag hade super kul. Jag Martina och Höglind dansade rumporna av oss! fyfan vad roligt de va! Träffade också en jävla massa gamla kompisar som man inte sett på ett tag som Gustav Cato (gammal klasskompis), Maria Hallén (gick i parallell klass från 6-9), Anna Haas (gick i parallell klass från 1-5 eller 4an) Hanna Ström (gick i samma klass från 6-9). Sen träffade jag även två ex haha som jag va tsm med när jag gick i 4an, Henrik och Martin och de kom faktiskt ihåg mig :)
Efter partyt åkte vi hem till mig och käkade och nanade. kl 08.00 på morgonen blir jag väckt av att någon kittlar mig under fötterna och säger att han är törstig xD och jag springer vinglande upp med en jävla skallebank och hämtar vatten! usch fy! sen vaknade vi allihopa en stund och sen somnade vi igen, vaknade vid 12, gick upp och käkade frukost och sen va Martina och Höglind tvugna att åka hem, så jag följde dom ner till bussen så att de hittade rätt ^^,

sen kom Tommy och Jessica med Nova och vi käkade pizza som jag gjort i typ 3 dagar i rad nu, efter jag käkade pizza gick jag och la mig och kollade på TV sen somnade jag och vaknade igen kl 18.00, damsög rummet lite och städa lite smått och nu sitter jag här :) 

Lägger upp bilder sen när min data inte har damp :) hoppas ni har haft en lika toppen kväll som jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0