oh yeah


*rap*

Hehehe fyfan vad jag älskar dom. Så äckligt jävla underbara!

Har fått ner The Bounty Hunter, för det tog ju inte sådär ett dygn eller så att få ner den jävla filmen, meeeen det va de värt.. Aah fan va jag e tråkig känner jag... Hey apple, hey apple, hey apple


Ska vi älska som bara kärlek kan?

Sitter i mitt rum här i mörkret igen.. Helt underbart. Väntar på att kl ska gå eftersom jag ska te apun. Känner att jag måste köra igång med träningen igen, men eftersom efterblivna Sandra har missat att avboka 3 gånger så får inte hon boka förens i november... DUM SANDRA! Men ska försöka komma dit iaf så mycket som möjligt, annars blir de minst 100 armhävningar hemma.

Bara jag som längtar tills fredag eller? Fan va party de ska bli då va :D

damned if I do ya

Lyckad dag

Skulle ju till APUn i morse, det gick ju bra. Först glömde jag maten -.- sen så betalade jag smsbiljett eftersom jag glömde i onsdags att Ellimos hade mitt busskort och så kommer inte den jävla kontrolanten >:@ arg blir man!

Men sen blev jag glad när jag kom fram för Ellimos har tagit bort sin tandställning och hon blev ju jättefin! Det va hon ju såklart innan också men hennes tänder glänser ju fan ! Avis yes!

höhö


Ellimos och Sandra

Se de snöar

Fast när jag vaknade eller typ 10 min efter så sluta de typ -.-
Hatar att få en asgo känsla och sen bara försvinner den, jävla bajs! Tänkte iaf på julen när jag såg detta och när jag tänkte på julen så tänkte jag på öl, när jag tänkte på öl tänkte jag att helgen e ju fan snart här :D wiiie


Därför älskar jag min tröja för de e julens färger + öl :D
awesome!

Låter bra



Detta låter ju inte fel, men när fan händer de då?! Jävla skit allt ska vara hela tiden då.. Kärlek e bara löjligt, så dumt och skumt och helt omöjligt!

Lyssna inte på Jasmine och Aladdin, dom e CP! De e Jago som e vettig i detta läget...

Frukost

Sitter och käkar frukost nu, de e ju gött!
Händer hos er då?

VET NI? :D Jag ska käka lax idag <3 fyfan så underbart! Sen hade jag tänkt och träna, och efter det tvätta -.- usch fy för tvätt! HATAR ATT TVÄTTA!
Tur att jag inte har så mycket tvätt denna veckan ändå :)

Fan vad jag gör smajlisar hela jävla tiden, jag måste sluta med det.

FEST I HELGEN?!?! MESSA MIG OM NI HITTAR NÅGOT SÅ GÖR JAG DE MER ER ;)



Vet ni hur gött det är att vakna på morgonen och verkligen längta efter något? och sen veta att jag ska faktiskt får göra detta idag. Så känner jag varje dag!
Jag längtar alltid till skolan! Jag längtar till APUn nu! Jag längtar hem! Jag längtar efter helgen! och allt detta får jag hela tiden :D helt underbart! vilket FULT ord längtar e egentligen!

Sådärja ny header

Aj min rumpa! Jag har suttit här hela dagen typ förutom när jag va på apun, men de räknas inte riktigt :)
Har ju gjort en ny header som sagt, orkar fan inte hålla på mer med bloggen på ett tag, tar ju så äckligt lång tid! :(

Baaaaaaajs! jag vill till skolan, saknar skolan :( Kommer inte att vara där på 3 veckor :o shiet! aja.. Jag har kul på APUn iaf, de e la viktigt de med antar jag :) thx Ellimos :D


HÄNDER I HELGEN FOLK?

Sandra & Josefine


Ehe, kuligt :D

söta!

söta dom e :D <3


tihi :)

lyssnar

orkar inte uppdatera

Orka

orka sitta uppe när man inte har ett skit att göra. Skulle egentligen behöva plugga men jag orkar änna inte.. mitt huvud e helt slutkört efter idag, uff. Titta risgrynsgröt, och den är glad å se dig!

ehehehehe....
jag e så jävla efterbliven. Sitter förövrigt och lyssnar på typ instrumental från massa gamla filmer så som Titanic, The boy in the striped pyjamas, Avatar, Braveheart, m.m. tror jag ska sluta ögonen en stund och sova. Bästa sättet att rensa hjärnan på (y)

nanar sandra nu?
- Ja de gör hon!

foto, grunge



I like it


as värd helg!

Fredag
Sanna, jag och Emil åkte först hem till mig och förkrökade lite, sen åkte vi hem till Kim och Robin och partade loss, de va inte dåligt kan jag ju säga! Fan va kul de va! Minnesvärd om inte annat. Sov där också för jag ville inte åka hem änna. Kollade disney film hela natten (Y)


Lördag
Vaknade bakis, av att Robin väckte oss allihop och så skulle vi åka till Maxi. Pantade pantburkar köpte godis och åkte tebax igen. Efter lite filmtittande åkte jag hem. Frös till döds, hoppade in i duschen i en timma eller något. GÖTT! mådde lite bättre. Sen efter ett tag kom Josefine, Niklas och Amanda. Vi kollade film typ hela natten. så det blev en lugn dag.



Söndag
Josefine sov över tills idag, vi kollade film och snackade typ.
Mormor kom hem, vi pratade lite med henne och sen kom Tommy. Efter att Tommy gick så åt vi thaimat. Gottgott. Sen drog Josefine och jag drog till gymmet och nu är jag här!

Jag är lika blyg som du...

Inte för att skryta men de e jag som är Sandra...
Jag gillar svettiga tår och glasögonputs.
En dag då de va härlig höst i luften, hade en lite groda frusit ihjäl och sen ....

RSS 2.0