Helgen

Passade barn i helgen :) mina söta små kusiner. Det va riktigt kul förutom en grej hehehe. Josefine skulle komma hem till dom och göra mig sällskap när jag passade de små gullungarna. Jag skulle springa och hämta skorna och bara visa henne vart jag var eftersom hon tog en taxi. Skorna va på andra sidan huset så jag sprang och hämtade dom sen skulle jag springa tillbaka också PANG. Jag sprang rakt in i deras skåpsdörr som är i glas. Glasdörren sitter fast både uppe och ner på ena sidan som en vanlig dörr så den låsnade där öppe och började vackla så skulle jag ta emot den. Sen sprack allt i händerna på mig. Skämdes som fan efter det, men som de brukar säga, olyckor händer. Typiskt bara att det ska vara jag. Tur va att barnen inte va i närheten :)
Men vi alla hade en jätte mysig lördag, satt och kollade på prinsessan och grodan efter att vi hade plockat upp allt glas. Tog fram massa godis som vi fått av Anna och Magnus och hade det jätte gott allihopa.

På fredag va jag med Tina och jag hade de jätte mysigt denna dagen också, satt och prata hela kvällen hur bra som helst va de verkligen! Måste göras om snart igen! :D

Söndagen gav jag mig av till Josefine i eriksberg och Satt och chillade i solen i ett par timmar sen bar de iväg hem igen.. sket mys :D

Inte alla som har så bra helger som jag :D

Something good

I helgen var jag på bröllop. Det va riktigt roligt och fint att man fick vara med att se när de fina paret gifte sig. De blir så mycket känslor, skulle aldrig kunna tänka mig att stå där uppe själv och svara på "tager du denna?".
Denna kväll var jag servitris och själv tyckte jag att det va jätte kul, träffade massa nytt folk och hade jätte trevligt denna härliga kväll.




Just nu sitter jag i skolan och segar mig. Vi har precis tagit profilbilder som vi ska sätta upp i fotosalen sen som dekoration. Lägger väl upp bilden här sen också som ett minne. 

Här kommer en bild från igår iaf.

 


2a skoldagen

Idag är det min andra skoldag, börjar dagen med foto som jag går i inriktning och sen ska jag ha klasstid och efter detta slutar jag. Helt underbar dag att sluta 11:20.
Planeringen idag va egentligen att gå på Hoffmaestro, men jag hade blandat ihop datumen då jag ska vara servitris på min morbrors frus brors bröllop på lördag. Det ska bli kul!

Snart lunch! Hade gott!


Midsommar

Tror jag har glömt att ladda upp min bilder från midsommar och de e ju lite synd..
Men de kommer här nu.
Jag tar bara de roligaste stunderna
Satte husvagnen på fel plats, första som hände :)

Spelar alla Innebandy, inga kommentarer om mig för jag va inte med...




Haha mormor och Janne xD


Jag gillar denna bilden starkt!

Käk

Tuffa pojkar

Tuff tjej (menar Janne)


På något sätt e de roligare att parta med gamlingar... Dom vet hur man har kul iaf!


Tobias ska banka ner mormors tå..


Bästaste och sista bilden!

Finally

Nu är jag äntligen klar med detta helvete med bloggen, tycker de blev nice och enkelt :)
Har äntligen listat ut hur man flyttar upp den också de va fan inte lätt att hitta, men jag gjorde det till slut :D
- Har bytt header.
- Har lagt till text på sidan om mig själv.
- Har lagt in ny profilbild.
- Har flyttat upp hela bloggen
- Har gjort headern större
- har bytt bakgrund till helt vit.
- Har testat annat som inte passade.

Men blev jävligt nöjd nu :)
Får bli mer småändringar hela tiden med tiden !

Tackar även designadinblogg för hjälpen.

Heroes

Nu har jag kollat på hela 3e säsongen av Heroes medans jag varit hemmaliggande sjuk. Suger att vara sjuk och äckligt trött hela jävla tiden men de får väl funka. Håller på och laddar ner 4e säsongen nu.
Börjar bli trött redan kl 21.00. Går jag och lägger mig nu vaknar jag igen inatt, suger kuk men så är det.

När man tittat på en sånhär serie så börjar man undra vad folk har för tankar om en egentligen? Om man kanske är en förebild, en falsk slyna, någon som man faktiskt kan hålla kvar hela livet.
Gillade inte de sista avsnittet, min favoritkaraktär dog, den som jag tyckte va mest lik mig, så jag funderar på om de ens är värt att se mera, MEN JAG MÅSTE! Nyfikenheten drar mig äckligt nog till om vad som händer de andra. Desperat? - Ja!
När man ligger hemma utan något att göra, kan inte träna kan inte göra någonting, så har jag inte mycket annat till val.

Förresten Hiro Nakamura äger!

Ska försöka få igång de jävla photoshop på min data nu.







Long as I can see the light

- Teddybears igår! de va riktigt jävla najs!
- Sitter just nu och käkar min vanliga frukost, fil med havrefras GOTT!
- Har kollat på 5 avsnitt av true blood de två senaste dagarna!
- Ska på partie idag med Martina! Någonstans?
- Mat är gott
- Kärlek finns inte, mellan en man och en kvinna, vi är helt enkelt för olika.
Nu orkar jag inte mer! men tänkte att jag kan ju iaf göra ett litet inlägg!


Well done

Va ju på party igår hos Andreas och som vanligt när jag e på party vill jag oftast inte åka hem för att jag tycker det är så roligt. Självklart håller jag mig uppe hela natten, även fast jag vet att jag e svin trött och har huvudvärk och sån skit.
Gick inte och la mig förens kl va 10 och sen vaknade jag kl 12 och åkte hem, käkade lite och gick och la mig kl 14:00 igen. Sov vidare tills kl 02:00 och nu sitter jag här och kollar på grease 2 hehehe.. Men tänkte hålla mig uppe från kl 06:00 idag så jag kommer in i rutin igen, jag behöver lixom de eftersom skolan börjar snart.
Bajs på skolan, jag vill lixom dit fast ändå inte.

hej hej hej då

I loose, I really do

Jag fixar de inte, jag känner typ ingenting längre... De e inte bra, orken hinner inte ikapp allt som händer just nu. Jag ger upp, jag ger fanu me upp nu..

I pray everyday, to find someone who really cares, and understand but nobody does.
I try to think another way but it's to hard to push.
Please God help me through this.

För en sån som jag e de äckligt att tycka synd om sig själv men ibland måste de jobbiga ut någonstans

Good luck

Vad tror du på?
Vad tror du på?
Tror du på himmel och jord?
Vatten och eld?
Bajs och kiss?
Tänk om de e fantasi? Alltihop.
Skulle du klara av om allt var annorlunda än vad du är van vid? Skulle du kunna förstå om världen är annorlunda än vad du tror?

Lycka till...


Selfish

Jag fattar inte hur sånna jag känner kan behandla någon så som dom gör.. De sista har jag sett och hört och varit med om så mycket själviskt så jag vet inte vad. Skulle vilja visa er vad vi alla är värda för varandra. Ibland vill jag bara att de ska hända mig något som att få en tragisk sjukdom eller kanske bli påkörd av en buss. Bara för att jag vet att ni bryr er. Bara för att visa er vad man är värd och att ni aldrig någonsin kommer att få prata med den människan som gått bort igen.
Men ni förstår inte, ni som aldrig varit med om att någon har dött, om de inte varit någon som ni inte känner så bra har gått bort. Det känns inte lika mycket då, det gör inte de... Tyvärr. Jävligt synd att känslorna är på det viset. Men sen om en människa som står er närmast verkligen försvinner, ser ni då? Ser ni då att den aldrig kommer att komma tillbaka, att aldrig kunna prata minnen, aldrig få en kram, alltid få känna att någon fattas där.. Fan tänk på vad ni säger och gör för i helvete! Nästa dag kanske den människan inte finns där mer.

Treat your day as if it were your last


Dregel

Kollade nyss på Perfect Stranger på 3an, jävla bra film ändå och i filmen spelar Giovanni Ribisi en av rollerna. I filmen så är han kär i sin medspelare och han spelar den rollen så ofattbart bra! Fan man blir ju nästan kär i rollfiguren! Även om han inte i alla vinklar ser bra ut så är han nog den som man skulle bli kär i pga insidan.

Iofs på denna bilden ser han fruktansvärt bra ut på! Älskar de mörka ögonen...


The Legend of The Guardians - The Owls of Ga Hoole

Fan att jag ska se denna på premieren asså!! Någon som är på eller?
Den kommer på bio den 15e Oktober!

Tio tungor

Sqweel

Haha denna saken ska visst ge kvinnan orgasm annars skulle man få pengarna tillbaka. Det är en maskin med ett hjul som roterar och har tio tungor, och med denna ska man få en orgasm antagligen garanterat... Men vafan hahaha, nästan som om man skulle provat bara för att, sen ljuga och säga att den inte fungerade och få pengarna tillbax :)
Men nej, så elak e jag inte och vill inte ha en sån, klarar mig fint utan :D

Jag ska

Ha en sånhär. Jag bestämde mig för längesen att jag ska ha den och nu när priset antagligen sjunkit för att 4G kommit ut blir den nog snart min :D

Vill ha den vita men finns inte den i 16GB så får jag väl ta den svart -.-
men fan att jag ska ha den! JAG SKA BARA HA DEN!

Feeest

Sandra och Bob va på fest igår och de tyckte dom va skojsigt. Den som hade festen hette Lisa och är Jetetesneeel. Sen trefade vi Aodam/Anna och sen åkte jag och bobis hem.

När Sandra och Bobis kom till centralstationen så behövde Bobis bara vänta i 13 minuter medans stackars Sandra får vänta i 40 minuter... Så nu hatar Sandra att bussarna går så oofta... ponkt slot. 

Har ni sett en snyggare människa på morgonen eller?


Ska ändra lite i bloggen snart mä. Ska fixas så fort ja kan ;D

RSS 2.0