grym kille

Grym kille som målar 3D bilder på marken, gillart!


Men jag kan ju också måla typ såhär han är bara snäppet bättre :)

gagahafa

Nu ska jag snart till min morbror igen :)

Igår va jag med Sanna i stan och shoppade lite, köpte mig två par leggings och ett par jeansshorts från Carlings. Älskar Carlings bästa affären som finns! Snart ska jag ner till äckeltvättstugan och hämta upp tvätten. Blää!

Har gått upp två kilo nu igen och jag känner mig som den fetaste personen i världen men jag tror att de e P-pillrerna som spökar så ska prata med min barnmorska nu på måndag och se varför det har blivit så och kolla om de inte finns något annat :) och så va de med de..

Skulle till banken idag men jag gick aldrig in. Stod utanför banken och rökte och då stod de två "män" utanför med mig typ, som väntade på att kön skulle minska. Först såg jag inte vem de va som stod där sen ser jag att det är min mammas kusin Anders. Den äckligaste människan i världen.. Fyfan höll på och spy så jag gick bara där ifrån för jag palla inte. Va bara tvungen att få ur mig de. hade föfan

:)

I ett liv fullt med trasiga dockor finns en hel som jag har bestämt mig för att få!

Yey

Hade en förjävla trevlig kväll igår. Tack till er som kom hit. Adam, Pontus och Sanna och såklart min lilla Martina som hjälpt till och städat och grejor medans jag låg och sov.. Nu blir de käk föfan! :D

Kröket

Passar ju min morbrors hus, så nu kommer snart de goa och glada. Först ut kommer Jennifer och Martina och gör mig sällskap här i det stora ensama huset. Sen kommer nog Emelie. Efter Emelie kommer nog Adam, Ylva och Pontus skulle jag tro. Tror inte att de kommer några fler eftersom det inte är några fler som har hört av sig. Men det ska bli kul :)

Hoppas att ni får de lika kul som jag! Puss och kram

Huset

Nu har jag vart på Arvika, inte min största upplevelse kanske men de va kul. Nu sitter jag i min morbrors hus och tar det lugnt eftersom dom precis har åkt. Om en stund ska jag ge mig av till Malins föräldrar och få käk :)

Fan va gött att ha ett helt hus för mig själv!

jogging

Har varit ute och joggat precis. De va ganska götT :) och man känner sig så jävla stolt när man rör på sig. Så nu skulle jag egentligen duschat men nej. Mormor och Gunnel ska tvätta så jag får sitta uppe och vänta tes dom e klara. Fifan för tvätt.
Händer idag då?

YES!

Har köpt ny jacka idag. Brun skinnjacka, jävligt snygg från zero zero här i Falun.


Här står jag, kanske inte den snyggaste bilden på mitt face men men...

Jag lekte med Kameran :)
"Sandra dödar"

FIIIN :)


Jävla fan i helvete!

Såg nu att jag missar Volbeat :( Jag åker på lördag eftersom Natalie ville ha någon att åka med hem och att biljetten var billigare. Men såg nu att jag missar de bandet jag helst av allt ville se... FAN VAD ARG JAG E! :( jävla bajs i klittan... Och jag hade bråttom att beställa biljetten så hann inte kolla när dom spelade :(

Jag längtar!

Jag längtar till Arvika.. Att träffa kompisarna igen, att få se banden.. att ha jävligt kul!

I just want you to know that I miss you

I had my wake up
Won't you wake up
I keep asking why
And I can't take it
It wasn't fake
It happened, you passed by

Now your gone, now your gone
There you go, there you go
Somewhere I can't bring you back
Now your gone, now your gone
There you go, there you go,
Somewhere your not coming back.

I miss you.


Det är inte så lätt att visa när du inte finns så det får bli på detta sätt.

från tagged

Haha jag tycker ändå vissa skriver väldigt gulligt :)



wow what a prety girl offffffff whats that every thing in u is so wonderful i have neer see like that,how u are always single how,what make man near from u,they dont have eyes ?i wana get something like u bc to be in life and to feel that u live if u have a wonderful girl like u,i swear that never i have see like u never u are an angel so prety so sexy so perfect oh my god if i have a girl like u or if u give me a chance to know u


Och jag som är så elak och inte ens svarar höhöhö

bababa

Nu ska jag hem och tvätta. Efter jag har tvättat sätter jag mig nog vid datan igen. Imon åker jag till dalarna och är inte hemma förens efter Arvika som är den 18e Juli. Efter Arvika ska jag passa hus i Tollered, ska bli suuuuuper! mohahahha skriver kanske ikväll igen.

2a dagen

Nu är det andra dagen vi är här och imon åker vi hem. Tänkte lägga upp lite bilder från idag :)

Just nu är alla i stugan där jag ligger och sover, alltså stuga nummer sex ;) och busar som fan, jävlar vilket väsen alla för :O



Här sitter vi "ungdomar" och kollar på film :)


Nu ska det käkas lunch


Mormor står och häller upp maten till alla ungarna


Överraskningen till mormor och Gunnel :) Dom blev jätteglada!

Nu ska jag ner och bada i den varma goa sjön... Hare fint fan!

hm..

Tänk om du tänker likadant som jag. Det är bara de att ingen vågar ta steget.


Lite svar och nu är jag här!

Melinda : Drömhus?

Jag : Ja det tror jag att det är ;)



Nu är vi här :D:D men bara ett fåtal :)




Whilma



Oliver


Isabell


Allihopa

:)

Isabello o Sandriano

åååh jag lättar jag flyger jag svävar fram, låt de aldrig ta slut.


Ed Edd n Eddy


Går på CN just nu ;D

Mina favoriter på den kanalen iaf :)

Dreams

Spindeln
För ett tagsen så sov jag hos en kompis på madrass på golvet. Jag drömde precis så som de såg ut i rummet och helt plötsligt står världens största spindel brevid mig. Den va typ lika stor som båda händerna. Den hoppar mig rakt upp i ansiktet och jag bara viftar och slår med armarna. Efter detta vaknar jag viftandes. Fyfan jag hatar spindlar!




Arvika + Rymdskepp
Vi åkte alla till Arvika som skulle med och lite till. Vi hade jätte trevligt och jag drömde långt in att jag snackade med alla och hade alla möjliga konversationer. Kommer dock inte ihåg vilka. Sen helt plötsligt ska jag och Tina Andersson på ett rymdskepp som va inne på Pizzerian. Fråga mig inte varför de va ett rymdskepp. När vi gick på rymdskeppet så började det bullra. Sen bar de iväg. Vi åkte på marken en jävla bra stund, sen började de helt plötsligt gasa på som fan. Vi spände fast oss och helt plötsligt började de bara ramla in folk på rymdskeppet. Jag började få panik och började skrika. De va ju egentligen inte meningen att jag skulle åka med utan det bara blev så. Jag ville tillbax till Arvika, va så jävla rädd att jag skulle missa de. Usch sen vaknade jag.


Har ni också så konstiga drömmar eller?



RSS 2.0