Yes!

Nu sitter jag här ensam igen. Glor på mina plåtburkar när man inte orkar göra något annat. Scrubs på TV, facebook, bilddagboken, youtube, tankaner, msn, spotify och blogg på datan. Kan man ha tråkigare? jaja nu ska jag lägga upp lite bilder från midsommar :)


Här är jag påväg med massa packning och försöker att inte låtsas om kameran.

mormor när vi e påväg i bilen.

Magnus, Whilma och Christer

Här spelar mina morbröder bandy med alla ungarna. Ni vill inte veta hur full jag va när jag tog detta kortet, en halvtimme knappt senare gick jag och la mig.

Janne och mormor.

Martin och Malin. Ni får ursäkta str ändringarna men jag fumlar lite med bilderna känner jag, dom e så stora så de tar lång tid att ladda upp.

Gunnel.

Anna och Emelie. Linnea som står med klubban.

Tobias, jäkla busunge den där.

Nästan hela gänget. Vi är många, bara typ alla ungar som fattas på detta kortet.

En av få bilder jag är med på. Min morbror Tommy bakom mig, brevid honom är min morbror Roland, brevid honom är min mosters man eller som jag säger min morbror Magnus, sen brevid honom är Toni, brevid honom Anna, brevid henne Magnus.

Här spelade de fotboll, för alla åldrar, jag hade varit med om jag inte mådde dåligt. (Egentligen ville jag inte ta ifrån de andra glansen)

Michael och fylesvin med ölen.

Kent.

Tobbis hittade Jannes motorcykel och kolla vad nöjd han ser ut.

själva midsommarfirandet. Min moster Anna som står upp. Närmast mot kameran sitter Janne och Krille och sen kommer jag och Whilma, sen är det Mia och sen kommer resten på bilden nedanför.

Mer av de goa firandet.
De som står är Malin, Kim, Michael, Christer och Tommy längst bort.
De som sitter närmast kameran ser jag tyvärr inte vilka de är men den lille blonda pojken är Tobias, sen Emil, Mannen i Rosa skjorta är morbror Roland, och efter honom tror jag bestämt att det är Alice.


Killen i Iron Maiden tröja är Oliver och han som hjälper e Tommy. Kvinnan som står och böjer sig fram är min moster Anna. Tjejen brevid Oliver är Linnea. Mannen med svart tröja och ryggen mot kameran är Magnus och lilltjejen som sitter brevid är Alva.


Jag, mormor och Janne käkade pizza på restaurangen. Hade faktiskt inte en tanke på att ta kort på den underbart goa pizzan, får göra de nästa gång.

Jag tog ett kort på Janne utan att han va beredd så sa han "Du tar inte kort på mig fören jag säger till" som vanligt skojade han och jag tog typ tusen kort till som jag verkligen inte orkar ladda upp :)

Min mormors lilltå lägger sig fel och över den andra tån så Tobias ska försöka fixa problemet genom att slå den rätt med en hammare.

Sandras moster Anna :)

Jessica, Michael och Kim.

Gunnel, Mia och ... haha jag har känt henne verkligen jättelänge men jag gissar på att jag e kass på namn, jag e helt säker på att jag vet vad hon heter iaf, men inte just nu. De e Martins tjej iaf :)

Christer, Ann-marie och Gunnel.

Magnus, Tommy och Martin.

Såhär rolig har min midsommar varit, alltså TOPPEN! :D

TACK SÅ MYCKET ALLA!

Nu ska jag flå dig levande!

Sitter hemma och har varit hemma sen i söndags. Innan detta så va de ju midsommar, och vilken jävla go midsommar jag har haft! Festat järnet med släkten och vi har haft så otroligt roligt! Hade gärna lagt upp bilder om jag hann nu men jag ska till pappa om en liten stund så jag hinner inte nu :( men ni kan få en bild på hur brun jag blitt :D:D


Ha en varm och go dag!

herr Penis

Jag, herr Penis, begär löneförhöjning av följande skäl:
* Jag utför kroppsarbete.
* Jag arbetar på stora djup.
* Jag störtar - med huvudet först - in i mitt arbete.
* Jag har aldrig ledigt på helger.
* Jag arbetar i en fuktig omgivning.
* Jag får inte betalt för övertid.
* Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation.
* Jag arbetar i höga temperaturer.
* Mitt arbete utsätter mig för höga smittorisker.
* * * * * * *
Käre herr Penis!
Efter noggrant övervägande av er begäran har förvaltningen kommit till slutsatsen att avslå densamma av följande grunder:
* Ni arbetar inte 8 timmar i ett sträck
* Ni somnar redan efter kortvarigt arbete.
* Ni följer inte alltid ledningens anvisningar.
* Ni arbetar inte alltid på er -av ledningen- anvisade plats, utan uppehåller er oftast på andra platser.
* Ni tar inget eget initiativ, utan måste sättas under press och bli vänligt behandlad innan ni överhuvudtaget börjar arbeta.
* Er arbetsplats är tämligen smutsig när ni lämnar den.
* Ni följer inte alltid säkerhetsföreskrifterna, t ex användandet av skyddskläder.
* Ni går i pension långt före 65.
* Ni tar aldrig några dubbelskift.
* Ni lämnar ibland er anvisade plats utan att ha slutfört ert arbete.
* Och som om det inte vore nog: Vi har ständigt sett er lämna arbetsplatsen bärandes två säckar med misstänkt utseende.

fossingboll

Igår åkte jag och Josefine ut till vackra Torslanda och skulle spela fotboll med, Adde, Oskar, Sebbe, Isberg, Tullock och Hampus :) Jag och Josefine spelade inte men vi kollade på och såfort vi fick chansen att tatta bollen tog vi den och sprang åt fanders. Vi hade kul faktiskt och de va ju huvudsaken. Så jävla typiskt bara, jag hade bollen och så tog Oskar den och sköt den över en spiraltrappa som de va galler runt, så vi båda sprang dit för att ta bollen. Det finns en dörr där man måste gå igenom och så skulle Oskar gå in och så rykte jag tag i honom lite för hårt så jag ramlade och slog i hela ryggen i en kant som va vid väggen. Aj aj gjorde de.. Men eftersom jag e bäst på att hålla tårarna tillbaka så behövde jag bara en cigg så va allt bättre sen :) Har typ ett blåmärke där nu och kunde inte sova vid flera tillfällen inatt när jag vände mig om. Men de blir la bra snart :)

Sandra saknar

Sin söta gorilla :(
Att hitta på saker på kvällarna va de vi var bäst på! speciellt på sommaren... kunde leka ute hela dagen, kunde bara sitta på ett ställe i flera timmar och bara prata om hela livet och allt som var värt! saknar dig min söta gorilla!

Söta gorilla <3 Illaluktande strumpa

höhöhööhööhö nöff nöff

göllit!

Teknisk Support: Hej, .... Hur kan jag hjälpa dig?

Kund: Alltså, efter en del övervägande så har jag beslutat mig för Omedelbar Kärlek. Kan du vägleda mig igenom processen.

Teknisk Support: Absolut, jag kan hjälpa dig. Är du redo för att fortsätta?

Kund: Alltså, jag är inte så teknisk av mig, men jag tror att jag är redo. Vad är det jag behöver göra först?

Teknisk Support: Första steget är att öppna upp ditt Hjärta. Har du lokaliserat ditt Hjärta?

Kund: Ja det har jag, men det är ett antal andra program som är igång. Går det bra att installera Kärlek medan dom andra är igång?

Teknisk Support: Vad är det för typ av program som är igång?

Kund: Låt mig se nu ... De program som körs nu är; Gamla Sår, Låg Självaktning, Agg och Ilska.

Tekniskt Support: Inga problem, Kärlek kommer att successivt radera Gamla Sår från ditt nuvarande operativsystem. Det kanske kommer att vara kvar i ditt permanenta minne, men kommer inte längre att störa andra program. Kärlek kommer så småningom att åsidosätta Låg Självaktning med en egen modul som heter Hög Självmedvetenhet. Men när det gäller Agg och Ilska så måste du stänga ner dom helt. Sådana program hindrar Kärlek från att bli korrekt installerat. Kan du stänga av dom?

Kund: Jag vet inte hur jag skall stänga av dom. Kan du tala om för mig hur?

Teknisk Support: Med glädje. Gå till startmenyn och anropa Förlåtelse. Gör detta så många gånger som det behövs tills Agg och Ilska har blivit helt raderade.

Kund: Ok! Nu har jag gjort det. Kärlek har börjat att installera sig. Är det normalt?

Teknisk Support: Ja, men glöm inte att du endast har själva bas programmet. Du behöver ansluta dig till andra Hjärtan för att kunna få uppgraderingarna.

Kund: Oj! Jag har redan ett fel-meddelande. Den säger "Fel - Programmet körs inte på externa komponenter". Vad skall jag göra?

Teknisk Support: Oroa dig inte. Det betyder att programmet Kärlek är gjord för att köras på den Interna Hjärtat, men har inte än körts på ditt Hjärta. I icke tekniska termer, så betyder det att du måste Älska dig själv innan du kan Älska andra.

Kund: Men vad skall jag göra?

Teknisk Support: Tryck fram Självacceptans; tryck sedan på följande filer: Själv-Förlåtande; Att inse ditt eget värde; och Att erkänna din Obegränsade Natur.

Kund: Ok... det är nu gjort.

Tekniskt Support: Ta nu och kopiera dem till "Mitt Hjärta" katalogen. Systemet kommer nu att skriva över alla motstridande program och lappa ihop alla felaktiga. Du behöver även radera Självkritik från alla kataloger och tömma Papperskorgen för att vara säker på att det är helt borttaget så att det aldrig kommer tillbaka.

Kund: Fixat. Wow! Mitt Hjärta fylls upp med nya filer. Leende spelar på min skärm och Frid och Belåtenhet kopierar sig över hela Mitt Hjärta. Är detta normalt?

Tekniskt Support: Ja ibland. För andra kan det ta ett tag, men så småningom tar det sig för alla. Så Kärlek är installerat och igång. En sak till innan vi avslutar samtalet. Kärlek är ett Gratisprogram. Så glöm nu inte bort att ge bort programmet och dess moduler till alla du möter. De kommer i sin tur att dela med sig det till andra och återvända till dig med nya häftiga moduler.

Kund: Tack så mycket!

Sandra <3 sexnoveller

har börjat läsa sexnoveller igen :O tycker de e otroligt kul att läsa om vad andra har varit med om och vissa är så sjukt störda!

http://sexnovell24.com/ 
Här för er som är intresserade och vill läsa lite erotiska noveller ;)


Wiiie

Sandra och Martina är partypeople!

fast jag drog därifrån sen... dissare e jag :)

Nu sitter jag hemma och ska ta hand om mina ben och mina naglar, har precis duschat så de ska bli skönt att pyssla om sig själv lite :)

Sov hos Bobisen inatt. Skulle med henne och kolla på ett par skor som hon ville ha idag och dom var ju tuffa! Sen träffade vi Alexandra idag också, de va kul att se henne igen, var ett jävla tag sen.

Tänkte lägga upp lite bilder om vad som hänt de senaste :)

Sandra och Bobisen hittade en söt snigel på vägen till Pontus party :)

Medans Sandra Bobisen och Anna väntade på Martinisen så hittade dom en anka som skulle hoppa ner från Eiffeltornet.

Efter det så hittade dom en Timmy som lekte med kapsyler och bet sig tag i Sandras arm jättehårt så att hon har ett blåmärke där nu.

Sen va Timmy så duktig att han gjorde en snäcka :)

Såhär kolla Sandra, Anna, Bobisen, Sabina, Ylva, Oliver och några fler på pier pressure :)

Sandra och Bobisen tog närmare 350 bilder denna dag.

Sabina är en vacker chey :)


Sandra och Bobisen hade ROOOOLIGT! :)

Så nu har ni fått lite bilder för en gångsskull :) Sandra Snel Hest!

go vecka!

Filmkväll och fester de e grejer!

har tillochmed glömt vilken dag det är men kom på de nu :)

tror att det va i torsdags vi hade filmkväll hemma hos pontus och satt uppe hela natten och kollade på film. Jag, Martina, Pontus och Adam. Jätte mysigt hade vi, käkade massa godis och drack 4 1,5 litare så man blev ju ganska kissignödig efter att tag. På lördagen va de krök och jag blev medbjuden av martina som blev bjuden av antonia, men jag frös och de va knott ute så jag drog därifrån och åkte till torslanda ist. När jag väl var där träffade jag 4a fulla människor, fick massvis med kramar och hjälpte min vän upp till huset igen. När vi va uppe i huset träffade jag massa goa och glada människor och vi dansade så det stod härliga till. Efter detta skulle vi åka hem och jag missade sista bussen så jag fick sitta på station till 05:52, de va ju inte de roligaste jag har varit med om precis. Igår var jag på middag med mormor och Janne på Jénsen Böfhus och de va lika gott och trevligt som vanligt. Efter det så åkte jag hem till Pontus med Josefine och Adam där de va grilla och krök, sen kom Martina och också och vi hade det trevligt tycker jag. Lite sura ansikten här och där ibland men annars var de fint :)
Men en toppen vecka har jag verkligen haft och tack för det allihopa!
Idag åker jag med Bob till frihamnen och kollar vad som händer där, händer de inget så hoppas jag att de finns annat att göra :)

-.-

Är man ett kräck så är man :) orkar inte med mer svin, helt ärligt. Jag spyr på äckligt puttinuttigt! Ungefär som när jag skulle gå in på bajjamajan och jag ser bajjkorven, känner lukten och får kväljningar. Men de e snart sommar igen och de är väl antagligen därför folk börjar puttinutta sig, vidrigt.
Sitter och kollar på TV, va precis Hairspray, sämsta filmen jag sett typ :) men ligger och njuter i min säng och de e underbart. Hela världen är så underbar om man är lycklig JÄVLIGT full och glad. Aldrig hört låten men gjorde min egen version, märks att jag har tråkigt?Påminnelse:
segermyhr mån 21 Juni!Sweden Rock Festival!

Fyfan vilket grymt ställe! Alla människor helt underbara och det kommer bilder sen när jag fått dom av Josefine ;D


Tråkigt

Tycker att det är tråkigt att så lång vänskap bara försvinner, men jag tänker inte vara den som tar upp kontakten som jag redan har försökt med, om du vill vara vän är det din tur. Jag har försökt. Men jag erkänner jag saknar dig och det är inte lite heller. Min lilla flänsräka. Då Indi hade bajsat löst på golvet och du torkade upp de och jag bara satt och gapskratta och tog kort på dig. Då vi va hemma hos Jimmy och smygsöp för våra föräldrar. Då du bodde hos mig och vi tjuvrökte på mitt rum och på toan vid hålet. Då vi åkte ut med 4-hjulingen och nästan vurpade på sidan men jag tog i foten så vi klarade oss och det blev värsta stylen ist. Då vi festade i Horred och sen sov hos lingefot och Julia spydde i hans sko och du va uppe och letade kondomer. Då vi lekte med Cookie och såg när han fick sin första erektion. Då vi gick ända bort till Rescue från dig i världens snö och kyla bara för att kolla till honom. Då vi umgicks med skåningarna och Sandra va så full att vi tappade henne i marken. Då vi fick låna min moppe när vi va 12 år och åkte hem till mig i 10cm djup snö. Alla dessa minnen och lite till.. Detta finns här för att jag skall kunna titta tillbax ifall de aldrig kommer att vara vi mera.
Du minns denna hoppas jag, den sitter fortfarande kvar där den ska.

In a different world

Sitter och tittar på Scrubs just nu, ett av mina favorit program såklart, sitter även och kollar lite disney vid sidan om. Jag vet jag har inget liv, dam dam dam.

Ska jobba i övermon så ska nog sova så att jag kommer ikapp mig, jag har nyligen börjat med en ny blogg som är helt enkelriktad men som jag alltid tyckt är roligt, men detta får ni reda på senare om jag verkligen känner intresse för de...

(,.,.,)

Har haft en sjukt roligt helg med även lite missöden.. sry för sårandet men jag va bara ärlig och ärllig får man visst inte heller vara nu för tiden....

Sitter och tittar på en film på 3an som än så länge handlar om en tjej som är kökschef och heter Kate och väntar besök på sin syster som kommer till henne med sin dotter. På vägen till Kate så händer en olycka och Kates syster klarar sig inte.. längre än så har jag inte kommit men den verkar bra iaf. Om ni vill se den heter filmen "Kärlek På Menyn" eller "No Reservations" filmen är amerikansk.

Film info:
Amerikansk komedi från 2007. När kocken Kate Armstrongs syster plötsligt dör måste hon ta hand om sin systerdotter, nioåriga Zoe, vilket blir en tuff uppgift. För att göra saken värre har en ny kock, Nick Palmer, börjat jobba på Kates restaurang och hans lättsinniga personlighet krockar med Kates perfektionism.

I rollerna: Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Abigail Breslin, Patricia Clarkson, Jennifer Wade. Regi: Scott Hicks.


ahahhhaah


Så jävla rolig bild från när vi var och jobbade, klockren!

<3

Idag började sommarlovet och nu är det bara att åka ut och ha kul hela sommaren ;)VI HAR LIKADANA SKOR!
Gröna e mina, blå är JÄFÄ, Svart är EM, Vit är Flesk!Vi binder en krans av minnen, de vackraste och finaste vi har. Vi vet att de aldrig ska vissna. Hos oss är du alltid kvar.

I minnet du lever, du finns alltid kvar. I minnet vi ser dig, precis som du var.

Mamma du är älskad trotts att du inte finns bland oss <3


RSS 2.0