Segt

Gick upp kl 07:00 för att ta mig till skolan, åkte dit, gjorde ett prov, käkade och sen åkte jag hem igen.. Efter detta käkade jag igen och sen åkte jag till staden och träffade Isabell. Jag fick äntligen köpt mina skor som jag velat ha jätte länge, Gröna Converse. Köpte mig även lite trosor, då blev jag glá!
Sen efter detta åkte jag hem för att jag blev så jävla trött. När jag väl var hemma pratade jag lite med mormor, käkade igen och sen la jag mig och kollade på Clash of the Titans, väldigt bra film.

I en flod med vackra vattenälvor levde en pojke inte större än ett pekfinger. Pojken hette Kontosen. Kontosen hade levt med vattenälvorna ända sedan han föddes. Ingen vet hur eller varför han kom till vattenälvorna, han bara fanns där. Kontosen hade en vän vid namn Stresin. Stresin var en vattenälva och de hade lekt ihop sedan tidig ålder...

Mer på historien i nästa inlägg :)


Jobba

Imon åker jag och jobbar, känner att de va änna längesen jag gjorde de. Så det är väl dags nu, så att jag äntligen kan köpa min jävla telefon som jag har velat ha så jävla länge!

Nu ska jag snart ner och köpa cigg och sen ska jag antagligen möta upp josefine i stan, men blev änna lite problem om vad vi ska göra nu :(:( e ju inte så jätte varmt heller så får väl se vad som händer.

Börjar bli trött just nu, och seg, har packat färdigt, lagt in alla kläderna och dammat lite så nu förtjänar jag en paus tycker jag :)

:(

Hade gärna velat om du bjudit till lite...


Spontanfesten! lördags 22/5 - Idag 24/5

Underbart roligt fest! De måste vart mer än 1000 pers där, jävlar vad vi dansade och dansade och dansade!
De som va med va...
Jag
Mia
Josefine
Martina
Adam
Pontus
Pontus
Lisa
Sebastian

Sen hittade vi massa annat roligt folk, typ som Martin och Anderas, någon annan jöns som jag inte minns vad han heter, Martinas broder... m.m



Idag så har jag vart en snabbis i skolan sen åkte jag och Josefine in till staden och kollade om hon var sjuk, och de va hon :)
Sen så provade vi de fulaste klänningarna vi kunde hitta inne på åhlens city, och såhär blev de :D



Sandra å Josefine gillar bröst! Fast detta e egentligen lite överdrivet töntigt, menmen vad gör man när man inte har något liv? :)


Grr, madicken!

sista får bli en rumpbild :D


...

Nu ska jag ut fan! Dags att supa bort skallen, lämna problemen hemma och bara njuta!


Data & tevän

Nu har jag äntligen min älskade data tillbax, men den e fortfarande sjuk :( FAN!
Och så sitter jag och tittar i ögonen på min älskade tevä! Fast idag så är jag smått löjlig och sitter och tittar på CN :)  går inte så mycket roligt på tevä idag...

Är lite smått tröttis, har varit ute och joggat två dagar i rad, så ska ta detta som vilodag och sen kommer helgen !

Datan låter fortfarande som en dammsugare och det är otroligt störande, usch fy och blä som Sanna säger..
Fest imon i Smarholmen, tycker att de flesta ska komma dit. Först åker man till kungsbacka sen tar man buss 731 mot onsala sen så ringer ni mig och så ringer jag någon annan eftersom jag inte heller har en aning om vart det ligger :)


Fotograf - Sandra
Redigering - Sandra
Modell - Sven, men de e en hona :)

Hade bara lust att lägga upp en löjli bild.... Jaja nu ska jag nog kanske kolla film eller något som vanligt. :) Natti eller något.

Inga lektioner :O

Åkte till skolan ganska tidigt, även om jag inte börjar förens 12, så jag tänkte att då kan jag väl jobba med något som jag missat.. Ringer Sanna och frågar om vi ska jobba. Så säger hon att nästan alla lektioner är inställda förutom bilden.. och jag gillar ju inte bild så den tänker jag typ bajsa på..
Nu ska jag ut och sen ska jag äta och sen ska jag åka hem.. För trevligt i skolan när de inte finns något att göra :)

Captain Jack

Nu är jag hemma efter att ha partat lite med gamlingarna.. Gillar att dom är så unga i sinnet allihopa, de förstår man när dom somnar på golvet på toaletten :)
Vi hade jättetrevligt, spelade lite kub och något jävla pinnspel. Man satte upp ett rep och skulle försöka få pinnen i mitten eftersom de va mest poäng där, poängen på pinnen va 10, 20 och 50. Det va iaf jätte roligt. Gött också att det va så varmt ute, men samtidigt blir man ju mycket fullare när det är varmt.. Haha gött!

Nu är jag hemma och har precis duschat.. Fyfan va gött det är att duscha, om jag hade fått välja hade jag duschat hela dagarna och bara njutit av värmen, men så kan man ju inte heller göra :(

Nu ska jag nog kolla på film och bara hoppas på att någon hör av sig om att det händer något ikväll, annars ska jag tvinga någon att gå ut med mig :)

Nu ska jag kolla på the notebook så stör gärna :)

trött

Har kollat på bion nu :) den va jävligt bra, men ingen biofilm. Kick-ass hette den som vi kollade på, jag, Bob och Pontus för er som inte visste vilka jag va med :) Jag är så fruktansvärt jävla trött, har ont i magen och det kittlas i min hjärna och i mina tänder.. Har en visdomstand som är på väg ut och den e så jävla irriterande. Varför jag har ont i magen är för att jag inte käkat och tänker inte göra det heller eftersom jag inte käkar på natten. Varför det kittlas i min hjärna har jag ingen aning om men antagligen för att jag sovit för lite. Har jävligt svårt för att bestämma mig för vad jag ska göra imon, antingen ska jag dit mormor är, eller så ska jag på fest hos min kompis typ syster... beslutsångest :( kan ju vara bra om jag tar de lugnt ett tag men jag vet fan inte. Nu ska jag nog sova så att jag kan få käka någon jävla gång :)
aja godnatt :)

Bio

Bio idag igen! :O
Fan har varit as mycket på bio nu de sista, Har varit på
- Farsan
- Iron Man 2
- Och nu Kick Ass

Fan vad roligt! men de e min sista biobiljett nu och de suger ju en del. Åker om 20 min till mitt kära göteborg och ska träffa Bob och Pontoooos. Fan va jag e tråkig, sitter och diggar för fullt till min musik, haha om någon såg mig nu skulle dom hata mig förevigt eller hoppa in i dansen :)

Jag e överaktiv! :D

I want you back

Det är skönt att skriva av sig ibland och sen bara radera det. Som om man faktiskt verkligen raderar allt dåligt på riktigt. Jag har ju inte skrivit något inlägg om mamma detta året. Jag saknar henne, mer än allt annat. Min mamma som faktiskt satte mig till världen. Hon som alltid fanns där. Jag har lust att skriva hela min historia här, men de gör jag inte för jag vet att ingen skulle läsa det ändå.

Jag saknar att ha någon vid sin sida, som alltid fanns där och som jag visste aldrig skulle lämna mig. Jag vill faktiskt ha barn en dag och kanske till och med gifta mig också. Jag vill ha någon att dela livet med, men bara för att man är ung tar ingen en seriöst och sen de killar som är i min ålder vill inte ha något sånt. Vad jag har förstått iaf, eller så är det bara något fel på mig.

True Blood

Nu har jag suttit och kollat på två säsonger av True Blood, jävligt bra serie! Jag har lite taskig smak när de gäller film har jag märkt me de jag har diskuterat detta med, verkar inte vara någon som gillart, antingen ska de vara en mes serie som vampyr diarre eller så ska de vara något som inte har med vampyrer alls att göra bara för att jävla twilight kom ut på film och sabbade allt, även om filmerna är ganska bra. Iåfs älskar jag typ alla filmer så vad spelar de för roll. Detta är nog den tråkigaste lediga dagen på super äckligt länge. Hatar att bara sitta hemma själv, tankarna flyger för mycket. Tänker på saker som jag inte borde tänka på, usch för det! Jag måste hitta på något eller så kommer jag att dö. Ibland önskar jag att jag inte hade tankar och känslor, de gör bara ont, väldigt ont!

En gammal lärare till mig blev nyss kompis på fejjan, jag minns knappt vem hon är. Det är hemskt när man glömmer en människa som man faktiskt har känt. Jag älskar minnen som jag kan glädjas åt, men jag vill fortfarande ha folk att dela de med. Men just nu BARA för att de e så pissit väder ute så är de ju ingen som vill hitta på ngt... jävla tråkigt!

ARG!

Jag och Josefine har varit väldigt arga på sistione. Själv så har jag ingen aning om vad det beror på, men har börjat störa mig på jätte mycket och det är äckligt jobbigt. Kan inte skriva heller känner jag. Sen så funkar inte min data, den har börjat hacka sig och stänger av sig hela tiden när jag e ute på internet, typ som om den kämpar för mycket och sen bara dör. I det tillfället vill jag bara knäcka den och sen slita av mig håret.

Citerar Josefine - Jag skulle vilja knäcka en laptop någon dag, eller kanske en mobil. Jag har en mobil hemma, jag funderar seriöst på att knäcka den! Jag vill sätta ett skott i nacken på någon. (Josefine pillar Sandra i örat)

Ilska i detta eller vad?

Snurrigt

Sitter i skolan, har inget att göra för jag är typ klar med allt, iåfs kan jag göra mediekommunikationen som är det sista jag ska göra innan jag får sommarlov... fan vad tråkigt! Av alla mina vänner så har alla slutat utom jag :(
ORÄTTVIST! Har ingen lust att sitta här, vill hem och titta på film, lägga mig under täcket och bara ta det lugnt en stund, hade varit skönt iaf. Slutar om 35 min så kan lika gärna sätta mig och gör MDKskiten.. BAJS!
Sitter och lyssnar på Tes Gärdestad också och de gör ju inte precis livet bättre, just nu iaf.

Kl : 14:42 - Jag gjorde klart mitt arbete på 15 min! Sandra duktig!

:)

Va ju på bio igår, Iron Man 2 blev de. Måste säga att de va de bästa jag sett på länge. Märkte igår att Robert Downey Jr är den sexigaste man på denna jord! Om de finns någon man i denna värld som kan få mig att bli lika upphetsad av att bara titta på honom som han gör, så blir den människan min guds gud på riktigt! :)

Innan jag dör ska jag iaf träffa denna mannnen (med 3 N) de e som förutbestämt.
Låter kanske jätte löjlig nu.. låt mig inte gå på bio då!!!

Vaknade idag av att mormor kommer in och gapar "Fan, Har du inte gått upp än?! klockan är ju förfan 3!" Haha de va lite roligt för mig kändes det som om klockan var 08:00. Hemkt! Men inte konstigt, bion började halv 12 och slutade halv 2 sen så tog jag halv 3 bussen hem och va inte hemma förens 20 i 4 ungefär. så tycker inte det är konstigt alls.
Har varit duktig idag iaf, dumsugit hela lägenheten och dammat överallt nästan. Sen satte jag mig här och chillade. Nu sitter och lyssnar på lite go musik och funderar på att sätta mig med mormor och glo en film :)


I'm Keeping Your Poop In a Yar
Haha måste lyssnas på, finns på SPOTIFY :)

Bio

Va på bio i torsdags, och ska på bio ikväll igen! Sandra <3 Film

Ett av mina största intressen är faktiskt film, det är de bästa jag vet och har alltid älskat film och TV sen jag var liten..
Är jätte trött. Har varit på kalas eftersom min lillebror fyller år snart så hade han kalas idag. Sen kom Ove över imorse så hade vi lite kalas fär honom också så jag har haft fullt upp med massa tårta :D Har även ätit thaimat alldeles nyss, de va gott ^^,

Igår va jag på make up store och fick mig en sminkning och även köpa lite produkter och så här blev min sminkning :)

Blev skit bra tycker jag iaf :P lite anorlunda färg på läpparna och sånt som jag aldrig brukar göra eftersom jag e ganska nöjd med mitt ansikte ändå :)
Efter att vi hade varit där, jag och Malin då, gick vi till en restaurang som jag tyvärr har glömt vad den heter (har fan inget minne kvar) Men där va de buffé och en öl eller vin för 65:- så det va ju jätte billigt och gott. Sen kom mormor, Jessica och Gunnel och käkade, sen åkte vi hem till Malin och drack lite smått, pratade och hade mys. Efter det åkte vi hem. Men hade en toppen kväll i vilket fall! :)

Så nu ska jag chilla och vänta på att tiden ska gå..


Musik :)

So what would you think of me now?
So lucky, so strong, so proud
I never said thank you for that
Now I'll never have a chance


:')





När kommer dom till Sverige nästa gång då? :O




Fan fan i helvete! videon med chop suey visas inte i vårt land längre :S enligt youtube, då blev jag arg, ville så gärna lägga upp den här jue :(
men lyssna på låten kan man iaf :D:D


Nu orkar jag inte mer eftersom jag är lat, har ont i ryggen, nyser och hostar och jag måste bädda min jävla soffa som jag knappt orkar :(:(:(:( BAJS PÅ TVÄTT! JAG HATAR ATT TVÄTTA OCH BÄDDA!!

Parken



Sanna, Ellinor och jag.

 Här står vi alla tre när vi hade som roligast på parken.

Kan ju inte säga att jag va jätte nykter den kvällen, det är därför jag står och lutar mig mot Ellinor, kunde knappt gå ut och röka, va tvungen att ha Sanna och hålla i mig i för att kunna gå haha! Men trevligt som fan hade vi!

Blommorna

Eftersom jag inte kan ha husdjur (har släkt som e allergiska) så har jag blommor. Har en rosbuske eller en rosväxt eller hur fan man ska förklara de. När jag ser dom växa blir jag helt till mig och blir helt underbart glad! Har även lite vanliga växter men dom växer också. Vattnar dom lite varje morgon och ser verkligen till att dom får ljus. Ibland sitter jag tom och pratar/sjunger för dom för att dom ska må ännu bättre. Nämen fyfan vad gott att ha något att ta hand om förutom sig själv. Trodde aldrig att en växt kunde få mig så glad.

Usch!

Mår inte bra alls :( smakar skit i munnen, känner mig varm, har ont typ överallt, har haft ont i huvudet, fryser för minsta lilla... Inte bra alls :(:(:(

Men skiter jag fullständigt i! Lever man så lever man och då ska man fan ta vara på det också... så jag skiter fullständigt i om jag e sjuk.. jag tänker släpa mig till skolan, sen ska jag plugga inför nationella så jag får fiiiina betyg :)
Nu ska jag in i den varma duschen, brukar alltid må bättre då. Sen ska jag lägga mig och kolla på min älskade TV som är min bästa vän.. (den får mig alltid att lé) efter det ska jag sova i min underbara soffa/säng och bara njuta av att det börjar bli sommar och att det antagligen kommer att bli lika fint väder imon :) HAPPY FACE!

Imon ska jag köpa kläder! Wiiiie! nya byxor, nya bhs, nya tröjor! kommer bli som snoppen!



http://www.youtube.com/user/mongoloidfarm#p/a/u/0/NxWcgnpqWlg
Tycker denna killen e jävligt bra faktiskt! Kanske ska sluta med bdb :) men har så många bilder där som jag inte orkar lägga över på datan... massa goa minnen :(

duschen väntar på mig HEHEHEHE bye

:')

Jag vill att du ska känna varje del av mig, jag ger allt jag har.

är glá och go nu,  lite trött men ingen fara! Datan mår inte riktigt som den ska men hoppas att den också mår bra snart :)

Näe kolla TV och sen sova låter fint tycker jag!

 :)

Tro inte att jag ger mig så lätt!

Roadside

Nu sitter jag, Martina och Frida hemma hos Aooodam/Anna och spelar Guitar Hero med Annas lillebror.. Kul ska man ha! sen ska vi fixa min data och kolla på massa roli film!! Gott är livet!

RSS 2.0