GRATTIS!

Iåfs så fyller du år imon, men jag ger dig gratulationer på blogg och internet idag annars kommer jag att glömma det!
Yes, min gratulationer till dig Jennifer! :D

FB e läskigt ibland

Gjorde ett test på FB typ, bara random, den hette "vad har du för känslor just nu" så fick jag
"Du vill bara ha den du älskar, kärlek är allt du söker efter just nu, den rätta!"
wierd isn't it?

Detta stämmer ju ganska bra så att säga.. klart att jag vill ha någon att ligga och gosa med varje natt och vara lycklig varje dag jag vaknar. Men jag har faktiskt insett nu att jag kan inte få allt jag vill ha, synd är det. Min dag kanske kommer någon dag, antagligen inte imorgon, kanske inte i övermån men någon dag. Hoppas jag..

R.I.P Snögubben :(

Härom dagen så gjorde jag, Tina och Adam en jäääättefin snögubbe (y) men idag så gjorde en kille vid namn Erik en karatekick på den så att alla delarna låg på olika ställen :(
Lite ledsen blir man men nu ska jag ha en tyst minut för våran vän DET! (det heter den pga att vi inte vissta om de va man eller kvinna eftersom han/hon hade tuttar och snopp)
Tina som är riktigt lycklig bredvid Det

strutsbebisar

Bild från dalarna när vi var på en strutsfarm :)


Fotograf - Jag såklart!
redigering - höhöhö jag såklart!
Kamera- Mormors digitalkamera xD

SNÖ!!!!!

Nu kom den riktiga jävla snön! Gött som fan!

Frukost, viktigaste målet på hela dagen ?

Lite fräckt att de kan vara så himla viktigt är de inte? Sitter och käkar den nu iaf... gott gott ^^,
Älskar mornar, kan bara sitta för mig själv lyssna på musik och bara göra iordning allt som ska göras helt för mig själv...
- Fredags så va jag hemma hos Martina, käkade kycklingklubba och grejor! GÖTT!
Sen så gick vi ut i sköna götet! Jag och Josefine gick först till ciecero, där träffade vi Björn Gustafsson! NICE! Tycker inte ens människan e så bra men lite tufft ändå.
Sen gick vi till Trädgår'n, väl där så tänkte jag vara busig och hoppa över staketet, de gjorde lite ont eftersom vakten drog ner mig igen, men jag smet in nästan längst fram i kön ändå hehehehe. Men jävla vakt! Jag har världens jävla blåmärke på benet och ser större ut än afrika :(
Kvällen va jävligt nice iaf! Måste såklart göras om!

- Lördag så va det först canasta tunering inom släkten och anhöriga, det va svin kul att sitta i flera timmar och bara spela kort med de bästa! Fick även kycklingsallad och macka till allt. TOPPEN! Synd bara att jag och mormor inte vann, men de gör inget eftersom det var Malin som vann och hon är inte lika kaxig som de andra när någon vinner xD
Sen efter detta så åkte jag till kungsbacka och mötte Marie. Vi gick hem till Veronika och började dricka lite smått. Efter detta så gick vi till Yamas och där blev det ju såklart ännu mera drickande hehehehe.. näe men det var en svinrolig kväll och jag tackar Marie såmycket att jag blev erbjuden att följa med och jag tackar även Kim att hon släpade mig hem :) TACK!

Nu ska jag fortsätta arbeta :)

SNÖ!

Imon blir det snö :D
Äntligen lite till!
Nu blir det till att bygga och leka! Har faktiskt saknat snön en del. Alla som vill leka med mig i snön imon får gärna vara med, hehehehhe. Kommer bli SUPER! :D
Längtar!
Jag känner mig jävligt tråkig, eftersom jag faktiskt inte har något intressant alls att skriva om så jag börjar med det ointressanta då.
- Har gjort 2 omprov idag och har fått besked om att jag iaf klarade matten (Y)<--- Rumpa
- Jag har varit i skolan som vanligt.
- Jag ska snart gå ner till gymmet som jag inte gjort på typ 1½ vecka.. DumSandra
- Jag sitter just nu och kollar på The Big Bang Theory. Och ska alldeles snart städa -.- USCH!
Så ointressanta saker klara.
Och ni får inget intressant idag sry. Inte för att det är så många som läser min blogg ändå, men alltid kul..
NOTE - Måste komma ihåg om jag dammsugit under soffan sen eller inte, så att jag vet om mormor har rätt när hon säger att jag inte gjort de...

FB låst?

Är facebook låst från skolan? blir det katastrof nu tro?
Ungdomarna kommer att explodera av förtvivlan.
OMG!
Sandra skyller aldrig ifrån sig.. Emmy e efterbliven. Det va inte jag som sa det!


The pokemaster!

I know i rule!
Någon som vågar utamana mig? ;)

The legends of the guradians - The owls of ga'hoole

Den va jävligt bra faktiskt.. även om jag såg den på svenska men den ägde i vilket fall! Nu blir det till att ladda ner skiten och se den på engelska, slår vad om att den e 1000 gånger bättre då :)




Tack alla ungar för att ni var så snälla och följde med och satt så tysta :)

- I helgen så var jag också och firade Josefine Järlbrink och det började med en tacokväll med singstar hemma hos henne och vi hade supertrevligt! Sen drog vi till cisero och tog lite bärs. Efter detta drog dom vidare till Bryggeriet och jag va tvungen att dra hem eftersom jag skulle upp ganska tidigt dagen efter.

- Lördag så var det bion då! riktigt nice. Sen så drog jag hem, fixade mig lite, snackade med morbror, mormor och Emil och Tobis va hemma hos oss också. Efter detta drog jag vidare till Emil där det var go fest. Vi fick macka och popcorn och grejer och det blev en jävligt lyckad fest faktiskt.

Nu börjar min lektion hehe :)

finally

Äntligen har jag köpt mina vinterskor! UNDERBART




Fyfan vad underbart med nya skor.. Blir så lycklig!

Tack till Tina som följde med mig på min lilla shoppingtur :* Pussmunnen på dig :D

nick nack paddy wack give a dog a bone

Idag har jag ju såklart varit i skolan. Snackat med SYV idag (typ studievägledare)... Allt känns toppen faktiskt!

Idag ska jag till stora staden GÖTEBORG och shöppa lite vetty.. De ska bli ett par skor kanske ett par trosor eller två och biobiljetter till "legenden om ugglornas rike" eller "The Legend of The Guardians - The Owls of Ga'hoole" som den heter på engelska.. och eftersom bion är på svenska så måste jag ladda ner den också så att jag kan få se den på engelska eftersom dubbat idag suger getfitta!


Den verkar helt awesome! Har velat se den sen första gången jag såg trailern, som jag såg i typ mitten utav sommaren och nu på lördag är det äntligen dags!



Här får ni ett litet smakprov på den.. fyfan vad jag bara vill vill vill!!! :D:D:D Blir lycklig bara jag tänker på de!

Börjar fundera på om jag faktiskt passar in på min skola. Alla e typ spelnördar och fotonördar och jag e filmnörd.. vart kommer mitt ämne in i bilden då?? Vill till Nya Zeeland nu nu nu ! GAAAAH Hon är en galen kvinna och alla vill ha henne!

Jahaja

Sitter och väntar på att min lektion ska börja... Trodde att kl va 13:07 som det står på min data men ingen har ställt bak kl på denna så de blev lite wierd... men vi börjar iaf 12:30.
Jävla tangentbord mellanslaget funkar inte riktigt så jag får lite damp!


Är väldigt kär i system of a downs röster! även fast man lyssnat på dom i flera år så är dom fortfarande de bästa... synd bara att dom har splittrats. :(

Detta har jag gjort idag :)

Josefine Järlbrink Jag orkar inte skriva...
Jag har även gjort en snögubbe med Adam

Najs bajs

Har haft en toppen helg faktiskt, och även ett toppen lov!

Nu på senaste tiden alltså från torsdag tills imon skare bli så har jag fullt upp.

Torsdag va soss här -.- efter detta så drog jag till kungsbacka och träffade Josefine. Vi gick på Party och de va ganska trevligt! Vi gick även hem till hennes gamla grannar och hälsade på. Vid 11-halv 12 åkte jag hem till pappa och sov där.

Över till Fredag. Idag va jag med pappa, Sarah, Samuel och Jack och åkte skridskor i fotskäl ishall, de va nice.. men jag har inga skills inom skridskoåkning över huvudtaget. Inte för att jag ramla men vågar inte åka fort xD
Efter detta åkte jag hem, fixade mig lite käkade lite sen så åkte jag till Götet och mötte Josefine, sen bärde de av mot KBA. Vi drog te Robin och för de mesta krökade hela natten lång. Sen vid kvart i 2 ungefär drog vi från dom och började gå våran eviga väg till Josefine. De va inte varmt. Men vi kom faktiskt hem till henne på 30 min. Vi va väldigt snabba med andra ord. Sen nanade vi.

Till Lördag. Vaknade hos Josefine och sen så drog jag halv 11 ungefär. Åkte hem, fyfan för att åka hem hela den jävla vägen när man e bakis! Jag mådde verkligen bajs illa. När jag väl kom hem så käkade jag 2 mackor sen kom Gunnel och så började Canasta spelandet som varade i typ 2-3 timmar. Sen käkade vi lite Pizza och spelade igen och sen drog mormor och Gunnel och jag sitter själv här :(

Söndag. Ska jag jobba från halv 9 till kl 8 tror jag på kvällen i ishallen i Kungsbacka. De ska bli nice och se killarna träna lite ;) Näe faan ska lägga ner spanandet på killar nu.. orkar fan inte. Känns bara som alla man träffar idag är kräck och jag vill typ inte ha något med dom att göra. Iofs kompisar är kompisar och dom har jag såklart inget emot men fan BLÄÄÄÄ!

Nu ska jag chilla lite till min musik och bara låta tankarna flyta iväg och hoppas att min hjärna slutar känna skuld för fyllan igår..

orkar inte lägga upp någon fucking bild idag höhö...

Jag går i 3e ring och jag fattar ingenting

Tjena! De va ett tag sen nu.. hehhehehe jag orkar inte berätta vad som har hänt men vill ni veta så kan ni läsa Josefine Järlbrinks(<-länk) blogg!
Idag så kommer sosstanterna hit.. wippi -.- så jag har faktiskt dammsugit och dammat hela lägenheten, gjort iordning mig själv, handlat och bajs bajs bajs.. Duktig e jag, vuxenpoäng till mig!
Sitter och lyssnar på freestyle.. de e nice nice nice och nu ska jag lyssna klart och vette fan vad jag ska göra men orkar fan inte skriva här mer.. pff. Jo förresten min utväxt e typ 3 meter lång, intressant!
Så jävla snyggt!


RSS 2.0