Fel

Såg att de va något fel i länken jag skrev upp, här e den igen
sandramooberg.blogg.se

Ny blogg!

Sandramooberg.blogg.se Moo! Nä men kan ju inte ha mitt gamla efternamn som domän, då tror ju folk jag heter så :)
ingen skillnad på den här och den nya bara nytt domän :)

nu du

Nu e jag påväg hem från stan igen då jag har träffat, Jennifer, Sanna, Martina och Josefine och suttit på pc en liten stund. Jag satt med när dom drack några öl, vill inte dricka eftersom jag ska upp tidigt imon och jobba. Morgondagen e redan så planerad som den kan bli. Jag ska först jobba, jobbet börjar kl 6 - 13:00 ungefär, mer eller mindre vet jag inte. Efter detta drar jag hem, duschar och sen raka vägen till kungsbacka där jag ska träffa jennifer, väl där skulle vi visst kolla kapten röd fick jag reda på idag haha. Sen får vi se hur tiden blir om jag hinner dra mig till hede, ska ju jobba dagen efter igen så vill gärna lägga mig så tidigt som möjligt så jag inte är trött på jobbet :) de va la typ de. Kanske inte de intressantaste inlägget men de får funka. De går inte att lägga upp bilder på blogg.se heller ftån mobilen, vilket suger.. De borde jobba mer med skiten tycker jag! Får la ta de när jag kommer hem om jag inte somnar som en sten..

Kom hem!

ska träffa Jennifer och Sanna i stan nu, tar bussen om 13 min typ, ska bli gött att komma hemmifrån.
För övrigt, va de min första dag på jobbet idag, de va kul.. jobbigt bara att gå upp så jävla tidigt, kl 6 ska jag vara där -.-
Sen har jag legat och sovit i 2 timmar men e fortfarande trött, men hoppas jag piggnar till när jag kommer till stan, ska kila nu... bye

gött!

Ska fixa papper på banken idag -.- Tråkigt e de artt sitta där borta och bara sitta tills man får komma fram! hatar det systemet! Det e ju ett bra systemet men så jävla tråkigt! för en vecka sen skulle jag gå te polisen och fixa ett pass. Jag fick sitta i TVÅ timmar.. 100 nummer före mig som också skulle fixa sina pass.. då blir man ju fan pisst.
När ska iaf träffa Jennifer sen och ta en fika i kba, det ska bli kul och träffa henne igen, och att man känner att dagarna inte är till spillo för att man inte har något att göra, då verkligen ingen hör av sig eller svarar på sms förutom hon så känner man att "det e jävligt tur att jag har min illaluktande strumpa!"
Näe nu ska jag käka och sen dra te bankane, kanske ta en cigg innan också ;)
Här är min kaffegladJennifer bild :)

saknar!

Fan har vart borta från alla så länge nu så saknar fan allt som jag inte träffat på länge.. studenten är en ond sak som lurar en till lycka och välgång för en kväll, när jag haft tusen sånna kvällar med mina vänner tidigare, studenten va inte roligare än kvällarna jag haft med dessa underbara människor innan. Enligt dessa verkar det vara så men de tycker jag inte. Studenten var en speciell kväll för att den blev som man förväntade sig, men annars va den som alla andra fina och lyckade kvällar med mina vänner. Ibland e man lite av en poet men de e så jag känner. Blir lite avvis då jag inte varit med mina vänner på länge och ser att dom vart ute på krogen och haft kul, iofs så har jag vart på srf 4 dagar så de jämnar väl ut sig, men då märker man hur mycket man saknar dom :(.. Längtar även till onsdag då pojkarna kommer hem, men lär la inte träffa dom förens på lördag natt eftersom jag fått volontär jobb på metaltown :) så de blir SYSTEM OF A DOWN för mig!!!!! :D Tycker folket kan höra av sig till mig om när dom kan hitta på ngt, jag jobbar vardagar men helger e jag ledig ;)

RSS 2.0