fillemutta!

vill gå till det förbaskade gymmet, men vill inte bli sjuk igen så väntar tills imon för då SKA jag gå dit! om inte får ni gärna ge mig en käftsmäll! 
Jag e jävligt seg men vill vädigt väldigt väldigt gärna gå dit, men vet att de inte e bra + att jag inte har något jävla lås att kunna låsa in mina grejer så måste låna ett lås varje jävla gång och det har jag ingen lust att göra EN GÅNG TILL!

Jag är så jävla uttråkad!


sjuk!

Är sjuk som fan egentligen, men ändå är jag en kämpe och ger mig iväg till helvetet!
hosta, snuva, trött och antagligen feber, men vem bryr sig? orka att ge upp bara för att man är sjuk?
Nej!

Är iaf på jävligt bra humör!

Imon blire FEST! de ska bli sköjj :D och då ska jag vara frisk! Mormor sa att jag antagligen kommer vara sjuk, men vafan de skiter jag i med! jag ska ut! jag ska inte sitta hemma en helg! det är inte Sandra att sitta hemma! NEJNEJNEJ! Vill bli frisk NUNUNUNUNUNU

Mycket man vill och mycket man inte får :( suger rumpa!

APU

Har apu nu i skolan, de e ganska tråkigt, eller det tycker jag iaf. Det bästa är väl att man får bestämma sina tider själv, och det är ju gött :P

Har även gjort lite ändringar med headern och profil bilden som sticker ut, orkar inte ändra för jag är en lat Hej San :) Nya temat är pokémon som ni kanske ser, har fastnat som fan för det, igen! Ja jag är lite nördig ibland men de får man vara! :)

Har precis varit på gymmet och tränat lite, men de blev inte så länge eftersom jag har sån jävla hosta som jag väldigt, väldigt, väldigt, väldigt gärna ska gå över, som den inte gör.. Men men nu tänkte jag glo film eller om jag ska glo TV och NANA!

Nattis !

waaah !

Nu känner jag det! jag känner det!

dom sena sommarkvällarna då de fortfarande är ljust och jag kan gå med nakna fötter på trottoaren, ist för att ha äckliga och svettiga skor på mig, jag kan dansa och ha de skoj, jag kan göra vad fasen jag vill utan att frysa! Fyfan saknar förra sommarn lite granna, med vissa undantag.. Fan jag ska vara glad hela sommaren, hitta på något nytt varje dag.. grilla, supa, leka. Fyfan om solen skiner imon ska jag vara glad hela dagen, eller åtminstone försöka!

Nu ska jag förklara vad som hände med Indra eftersom jag va lite hysterisk förrut

Indra var min hund när jag var 10 år, hon var verkligen min bästa vän, hon va lixom som den man alltid hade där, när hon var i närheten saknades aldrig något. så iaf.
Heidi ringde mig vid 3 tiden (Heidi var Indras ägare men är inte längre eftersom hon avlivades i torsdags.) och berättade att Indra avlivades i torsdags, hon hade tänkt att ringa tidigare men klarade inte av de eftersom de är en svår grej att gå igenom. Det som är så läskigt är att jag satt och lipade i skolan just denna dagen, men jag visste inte varför, allt kändes bara så jävla jobbigt, verkligen ALLT! så jag åkte tom hem för tidigt från skolan (Vilket jag aldrig brukar göra längre!) för att jag mådde så dåligt. När jag kom hem mådde jag lite bättre, sen har humöret varit upp och ner som en bergodalbana, fram till nu.
Har pratat mycket med mormor om döden och kärleken och allt vad de nu finns. Men det har varit bra för det har även fått mig på andra tankar, så jävla skönt. Vill verkligen inte deppa ihop, och de hade nog inte Indra heller velat att jag skulle göra, men fan vad jag saknar henne!

Jag minns att hon alltid skulle ligga under täcket och mitt på magen skulle hundrackarn ligga oxå! fan att man inte kunde andas på hela natten, men man ville ha henne där ändå för att man kände sig så jävla trygg!
Sen när jag flyttar hemifrån och har fast inkomst, och även kan jobba nära mitt hem, ska jag ha hund. Har velat ha hund så jävla länge men har inte fått ha det, fråga mig inte varför?!?! :P
Vill ha en mellan stor hund, typ som en schäfer eller något liknande. Har alltid älskat schäfrar eftersom dom är så stora och lurviga :) en sån ska jag nog fan ha!

Näe nu ska jag gå å nana tror jag, ni får väl ha de goast, och så får ni hoppas på att mitt humör inte sjunkit imon. Puss!

Varför?!?!?! :(

Fan i helvete! varför du? varför så snart? Alla bara dör hela jävla tiden! HELA TIDEN! Men du, som alltid varit vid min sida och alltid funnits där för mig ifall jag behövt dig. Fan ta att världen är så jävla orättvis! Jag har inte varit med dig varje dag men jag vet att du alltid funnits där, hemma hos heidi, men du va min tjej, jag fick dig lixom som tio åring, och sen efter ett år när vi skulle ge tillbaka dig igen kunde jag knappt släppa dig, jag grät i en vecka för att du inte var hos mig. Men nu nu är du borta för alltid och jag kommer inte att få se dig förens jag själv dör. Jag hatar att alla bara försvinner, och verkligen dom som betyder mest också. Alla bara dör! DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR! DÖDEN KAN ÄRLIGT GÅ OCH HÄNGA SIG! För jag hatar den, jag hatar att jag inte kan vara med de jag älskar mest längre, jag kan inte tala med dom, jag kan inte mysa med dom, jag kan inte känna att dom finns där! På detta sätt känner jag mig som mest ensam i hela världen!
Fyfan vad orättvist allt ÄR!

DRA ÅT HELVETE MED ALLTING!

Indra jag älskar dig och kommer alltid att göra! Du är fortfarande min bästa vän, och jag kommer tänka på dig varje dag! det vet jag för du finns överallt för mig och kommer alltid att göra! <3


Jätte gammal bild på min lilla tjej.


PARtyyy

snart så blire la party igen då :D ska te skövde med Martina och LALA, se hur de blir, verkar som om de kommer bli kul iaf :) får hoppas hoppas !

Mormor fyller år idag också så grattis till henne!

nu ska jag snart gå så ni får ha de göttö! :D


Sov i skolan inatt! = TRÖTT!

Det va mys! först lekte vi lite och spelade spel! efter det så kollade vi på film "The Children" jag gillade den inte! blev helt till mig och typ skrek, "DÖDA UNGJÄVLARNA!" Nä usch! Efter det så kollade vi på "Road Trip" fast tvåan, minns inte exakt vad den heter men skit SAMMA! och efter de så började vi bli trötta så vi sprang runt i hela skolan, dansade och lyssnade musik på högsta volym! efter detta hände så chattade vi på catroulette och skrattade åt alla vi såg! och till sist kollade vi på "Freddy Got Fingered" och skrattade åt allt gott och ont som hände... eftersom alla somnade av filmen vid kl 03.00 så får jag gå upp och stänga ner allt. Kunde inte sova i fåtöljen så gick ner med kudden och låg på den i fosterställning, sov en liten stund, vaknade igen, gick till den jävla fåtöljen och somnade kl 06.00 på morgonen. Idag vaknade vi alla kl 06.45 ungefär, och bar ner alla fåtöljer, käkade frukost och gjorde iårdning oss för skolan. Detta va min dag/natt hur har din varit :)

Bilder kommer senare :)

Tatuering!

Här är en sån drake jag vill ha runt benet, men inte fyra ögon och inte målningarna på kroppen! ska göra om den sen och se om men kan få göra en sådan ;D fan va fräckt vill verkligen ha den NUNUNU!


Fan vad nice den är!

välj!


Denna?
eller

denna?

svårt med prickarna, även om de blev jävligt snyggt, men vet inte om de blev för mycket :(


Har även gjort denna idag :)

:D:D

VG på engelskan :D wieee vad jag är stolt över mig själv!
Fan vad underbart det känns! ville bara säga de ;D

Party!

Fan va segt att de inte funkar att lägga upp bilder nu igen!
Dumma data!
Det va iaf fest igår och jag hade super kul. Jag Martina och Höglind dansade rumporna av oss! fyfan vad roligt de va! Träffade också en jävla massa gamla kompisar som man inte sett på ett tag som Gustav Cato (gammal klasskompis), Maria Hallén (gick i parallell klass från 6-9), Anna Haas (gick i parallell klass från 1-5 eller 4an) Hanna Ström (gick i samma klass från 6-9). Sen träffade jag även två ex haha som jag va tsm med när jag gick i 4an, Henrik och Martin och de kom faktiskt ihåg mig :)
Efter partyt åkte vi hem till mig och käkade och nanade. kl 08.00 på morgonen blir jag väckt av att någon kittlar mig under fötterna och säger att han är törstig xD och jag springer vinglande upp med en jävla skallebank och hämtar vatten! usch fy! sen vaknade vi allihopa en stund och sen somnade vi igen, vaknade vid 12, gick upp och käkade frukost och sen va Martina och Höglind tvugna att åka hem, så jag följde dom ner till bussen så att de hittade rätt ^^,

sen kom Tommy och Jessica med Nova och vi käkade pizza som jag gjort i typ 3 dagar i rad nu, efter jag käkade pizza gick jag och la mig och kollade på TV sen somnade jag och vaknade igen kl 18.00, damsög rummet lite och städa lite smått och nu sitter jag här :) 

Lägger upp bilder sen när min data inte har damp :) hoppas ni har haft en lika toppen kväll som jag!

:)

  

Tänkte bara visa hur jag såg ut idag, och att jag va jävligt, JÄVLIGT trött innan jag stack till gymmet. mår inte super nu heller men lite bättre och jävligt trött + lite huvvevärk men de går över med tiden! blablabla

ha en trevlig dag!

dnskl

"En friskola får utav staten upp till 160 000 kronor per elev och per år, och utgifterna på oss är inte stora."

Läste precis detta på Mos blogg och vafan varför har inte vi massa gottgott och fikamys och grejer, vi får ju typ ingenting gratis i våran skola! jävla lögnare kan gå å dö!

ÄLSKA!

Jag ar verkligen börjat älska mig själv! så som de känns är att de finns ingen bättre än jag! Det är klart jag älskar alla runt om kring mig, men för mig kommer alltid jag att stå i centrum! och de jag har för mig är att det är så de ska vara, har jag fel?

Tränade idag andra gången faktiskt, fick lite smått hjälp av william om vilka maskiner jag skulle använda osv. Kul som fan även om jag gick dit själv :P får hoppas på att mormor också börjar så slipper jag gå själv iaf :)

grannen spelar väldigt hög musik utan att tänka på andra som ska upp tidigt dagen efter! IDIOT! iåfs så får man spela hög musik till kl 10 men de e ju fan gamlingar här som har svårt att sova och har lätt för hjärtattack men idioter förstår antagligen inte de! usch!

duschade nyss, och jag fick tvål i mitt öga :( de gjorde ont buhu!

Jag älskar livet, bara så att alla vet!

fan i helvete, går inte att ladda upp bilder för att min data e Ceeeepeeee! och ibland hatar jag den och ibland älskar jag den men just nu känner jag lite mittimellan!

jag e kissi så nu ska jag gå å kissa :) buyeeeeebla

in the mystery of life

jag vill ha nya kläder! NU! jag vill ha tjocktröja, t-shirt, linne, jeans, trosor, BH, skor. Ändå har jag typ 100-tals skor hemma men jag vill ändå ha mer ! mer ! mer !

skor, skor, skor, skor, skor!

you and me go far away in a goldtrain to shanghai!


Mitt horoskop idag

Detta är en dag som är helt underbar om du vill kunna fokusera på kunskap och studier eller dina målsättningar i övrigt. Någon som står dig nära står beredd att ta nya, viktiga initiativ.

bra intiativ som min gamla rektor brukade säga, haha han va cp xD jägarn!

känner verkligen att när sommarn verkligen är påväg och  när gräset syns och blommorna slår ut så kommer jag verkligen att blomma ut igen och vara lycklig vareviga dag! ska jag lova mig själv hade jag tänkt :)

Har nästa slutat med rökandet, rökar lite på skoltid eftersom de e JÄVLIGT svårt att hålla sig borta ifrån de där. Men så fort jag kommer hem är de ingenting med det!
Har även fixat gym kort, så provade på de lite igår, de va roligt. Tobias hette han som visade mig runt och snackade med mig om allt, han va även super trevlig och jävligt go, så jag tror jag kommer trivas där ;)


musik

sitter nu i klassrummet och lyssnar musik eftersom våran uppgift är att göra ett skivomslag... jag e för trött för detta.

Har svenska prov idag också och det är inte kul.

Jag såg dig, jag hittade dig, jag saknade dig, du i en dröm som skadar en själv är inget att ha, men saknaden är oerhörd!

Jag vill att det ska vara sol idag! vafan tog solen vägen? jag som verkligen va GLAD! Älskar solen nudda ryggen och känna värmen från något man aldrig skulle kunna ta på.
GER MIG MIN SOL!!!!

Vänner nu och innan


Issa

Jennie

Jag och Ellinor

Jennifer och jag


Pontus :)

Haha Höglind, suddig bild :P

AODAM :D

Ella :P

Robin Essel



Jag får fortsätta imon för jag slutar nu! :)

En gång i tiden....


En gång i tiden var jag blond och hade långt hår.

En gång i tiden hade jag brunt hår med blond lugg.

En gång i tiden va jag tuff!

En gång i tiden låtsades jag att min kontroll va en telefon.

En gång i tiden hade jag typ oranget hår.

Innan så som jag ser ut nu hade jag väldigt väldigt platina blond hårfärg.

Nu ser jag ut såhär.

Och såhär.

Och imon hoppas jag att jag ser ut såhär.


.

Jag orkar inte mer!

Om bara sommaren kunde komma nu så jag kunde känna mig lite glad och lättad att äntligen kom ledigheten, äntligen kan jag slappna av, äntligen är allt varmt och gott!

JAG ORKAR INTE VINTERN! Jag orkar inte ens med mig själv!
Känns som om livet suger just nu, men tror att de e denna jävla äckliga skiten som gör att jag mår så dåligt!

höll på å bryta ihop förut när jag snackade med Ellimos, men jag klarade mig sen när Daniel kom och snackade med oss. Vågar inte släppa allt vid för mycket folk! PALLAR LIXOM INTE TRYCKET.


Ge mig sommaren!
se hur jävla underbart det ser ut. Fan vad jag inte vill bo i sverige just nu!

RSS 2.0