Bring your flowerhat

Imon e de studentmiddag, sen e de inte många dagar kvar till studenten, de ska bli himla skoj!
Jag känner att jag har faktiskt inte så mycket att skriva här nu, e de bloggtorka dom brukar kalla de tror jag.. eh skitsamma.. Jag sitter hemma för en gång skull iaf, vilket jag just nu känner e jättetråkigt eftersom jag aldrig har något att göra så funderar på att lägga mig och läsa en bok, de va jävligt längesedan. En kopp choklad hade ju inte suttit fel de heller
La vie en rose

You don't wanna leave


En riktig kvinna? Skitsnack!

En riktig kvinna håller alltid sitt hus rent och organiserat, tvättkorgen är alltid tom. Hon är alltid välklädd, håret alltid snyggt. Hon svär aldrig och beter sig graciöst i alla situationer. Hon har mer än tillräckligt tålamod att ta hand om sin familj, har alltid ett leende på läpparna och ett vänligt ord för alla. Sätt detta i din status om du misstänker att du också kan vara en man..
Vad e detta förjävla skit?
De första då.
En kvinna håller alltid sitt hus rent och organiserat? WTF?!
Svar från mig - De beror la på hur man ser på vad som e rent och vad som e organiserat? Tycker mitt rum e rent även om de ligger lite dammtussar här och där, dom e mys och mina vänner när jag ligger ensam i mörkret. Organiserat, när mina saker är organiserade så ligger de på golvet, där vet jag vart allt e.
andra
Tvättkorgen är alltid tom?
Svar från mig - Ja varje torsdag är den det.. Torsdag bli en alltid dag då den går så jävla segt för att jag e tvungen att tvätta..
3e
Hon är alltid välklädd?
Svar från mig - Trasiga och pösiga byxor ger mig mitt självförtroende på topp.. Så menar dom väl påklädd med självförtroende så fan att jag alltid e välklädd!
4e
Håret alltid snyggt..
Svar från mig - Det e bajsbrunt med lite bronsaktig färg.. Bajsbrun, min favvofärg, snyggt fan!
5e
Hon svär aldrig och beteér sig graciöst i alla situationer.
Svar från mig - Näe, varför skulle jag svära. Det e ju bara onödigt och slöseri med tid.
6e
Hon har mer än tålamod att ta hand om sin familj.
Svar från mig - Jodå, om min familj är en soppåse, lite kläder och min data.. Jag klarar de alldeles utmärkt!
7e
Hon har alltid ett leende på läpparna och ett vänligt ord till alla.
Puss och kram på er.. Skulle jag vara sur någon dag kan ni ju bara kolla hit.
Tror jag klara min uppgift som en riktig kvinna :) Ni 2a som e män kan ju gå och kolla någon annan blogg.. Här har ni ett riktigt kap!

Skolan, snart slut?

Oj oj oj, nu e de bara några få dagar kvar. Köpa studentkläder ligger högst upp på min to do list just nu.. Sämst e jag som inte köpt det innan. Mormor har tjötat på mig sen i Februari att köpa dom jävla kläderna men fan jag orkar inte. E de inte jävligt onödigt att köpa kläder som du antagligen kommer att använde typ 1 gång. Sen killarna kan jag förstå, dom kan ju använda sin kavaj fler gånger till finare festligheter, men vi tjejer måste typ alltid köpa nytt för de ska dittan eller dattan för oss.. BLÄ spy på fina festligheter..
Detta kommer att vara jag om några dagar, de ska bli jättekul men samtidigt så jävla sorgligt...

Macro

nr1
nr2nr3
nr4
nr5
nr6
nr7
nr8
nr9


HDR

nr1
nr2
nr3
nr4
nr5
nr6
nr7
nr8
nr9

Själv tycker jag att 1, 3, 7 och 9 blev bäst :)

HDR och Macro
foto taget av mig
Redigering gjord av mig

just du antagligen, som söker sanningen


Samuel Jansson

Vilken underbar liten kille detta är. Det är därför man äslakr honom!

Löv


#30. Vad finns i din väska?

Nummer 30 va nog de tråkigaste nånsin -.-
Men det finns

- Kexchoklad
- Busskort till skolan och fritidskort.
- Namnintyg
- Laddare
- Tabletter, p-piller och esberitox
- Tandborste
- Örhängen
- Skolapapper
- Nycklar
- Kam
- Pennor
- Lepsyl

De e la de jag har i min väska just nu tror jag :)


note

ladda ner Alligator, Megalodon och Sharktopus


#29. Hur är det när du är kär och hur resonerar du till det?

När jag e kär på riktigt har jag svårt att tala. Jag kan bli helt röd i ansiktet bara jag är nära personen. Allt i mitt huvud snurrar och jag vill därifrån för att jag inte kan lugna mig annars. Jag vågar knappt se personen i ögonen. Iaf e de såhär tills jag lärt känna personen lite mer, så att jag inte behöver vara rädd för att säga hel saker mm. Först när jag har lärt känna personen så kan jag bestämma mig för om jag vill vara med personen eller inte. Allt har oftast med insidan att göra för mig och även mycket med beteende. Visst att utseendet har en liten del med allt att göra, men hur en människa behandlar mig och jag behandlar den tycker jag e något av det viktigaste i en relation över huvudtaget. så e de..

your love is a songIf you keep on doing what you've always done, you'll keep on getting what you've always got.Det är ofta tillräckligt att bara vara med någon. Jag behöver inte röra den. Inte ens prata. En känsla strömmar genom båda två. Du är inte ensam.Gör vad som är rätt för dig, så länge det inte sårar någon.


#28. Din första kyss?

Min första kyss från person till person eller min FÖRSTA kyss i livet. Skitsamma jag tänker inte berätta det här ändå där alla kan se. Den frösta kyssen är mellan mig och den personer som jag kysser och ingen annan och så ska de förbli :)


#27. Favorit TV-serie?

Jag tittar inte så mycket på TV längre. Men mina favoriter har alltid varit Family guy, simpsons och scrubs. De får ju mig att skratta. Jag gillar även dr. house och heroes. De e la dom som jag glor på när jag kollar på TV. Har jag lust för att kolla på TV och dessa inte går sätter jag på Cartoon Network och hoppas på att Ben 10 inte går :) När jag va liten kunde inte jag kolla på TV om de inte va tecknat. Förutom Zorro och Fresh prince in bel air. Jag va nämligen kär i Will Smith och Duncan Regehr när jag var barn. Och nu när jag kollar bilderna på Google så förstår jag varför jag va kär i honom, han ser ju fan asbra ut för att vara gubbe ;D
Fan, ska kolla om de går och ladda ner, nu på en gång!


The no no song


Videon faila sig totalt, men den går fortfarande att lyssna på :) grym låt!


RSS 2.0