#7. Vem beundrar du?

Jag beundrar dom som faktiskt kan stå upp för sig själv, kan gå igenom problem på ett bra sett och har en stark personlighet. Jag beundrar också Wolverine, Iron man, teenage mutant ninja turtles, disney och dreamworks. Oh yeah!
Jag beundrar den som lyckas kan man kanske säga för att få fram det lite bättre. Den som lyckas och kämpar för det den verkligen vill ha. Jag beundrar den som kan förlåta, och kan säga förlåt själv. Jag beundrar den som kan fela och sen lärt sig vad man inte ska göra. Jag beundrar egenskaperna som gör att du är du. Jag beundrar de mesta hos det mesta här i livet. Jag har sett vad livet är och jag älskar att leva livet. Tänka lite mer på andra än att tänka på sig själv och vara självisk hela tiden. Tänka på vad andra faktiskt har för känslor, att se allt som en helhet som Buddhas ord faller. På detta sätt beundrar jag världen vi står på, som låter mig leva, upptäcka och njuta...
Ohyeah fyfan vad jag låter helt underbar när jag skriver, håller ni inte med? Vem beundrar du?

Skin, skin som den sol du e, låt hela världen se ditt vackra léende

Haha blir så glad när jag faktiskt tänker på de där lysande léendet. Och nej jag snackar inte om mitt eget fail léende på bilden. Näe jag e bara glad :)
Är så jävla glá att jag kommit igång med träningen igen, körde på som fan på gymmet så nu e de fanume dags att köra stenhårt imon med! Jävlar att jag ska svettas!
Drömmar e för värstingar

HDR

Sitter i på min lektion Foto C och ska göra HDR bilder, problemet är bara att jag inte orkar. Ska hem sen, käka lite smått och sen äntligen iväg och träna. Efter träningen ska jag hem och duscha och sen packa mina saker och dra mig till Tina :D Vi ska plugga som faen eftersom vi har srudiedag imon. Gött gött! vill fan börja känna att jag kan om jag vill, och jag vill ju så varför skulle jag inte kunna. As gött känns detta, bara så alla vet!


Sandra och Tina :D aiiiighaaii Vad glada vi är!

#6. Din bästa vän

Min bästa vän.
Asså jag har ju jättefina vänner som jag verkligen älskar, vissa mer än andra. Men jag gillar inte att prioritera mellan en människa och en annan, alla är så att säga lika mycket värda i sig själva. Vad jag tycker iaf. Sen om det finns invändninge eller om det är någon som tycker att jag har fel så finns de så att man kan kommentera.


Hade gärna lagt upp lite bilder på mina vänner, men har inga på denna datan, kanske orkar redigera inlägget sen när jag kommer hem.. får se änna

usch

För människor som vart tillsammans länge.
Jag är inte aaaaalls avundsjuk och vill inte aaaalls ha förhållande.. Nej nej.
Jävla skit.. lyckostar, om ni bara visste hur gott ni har de era snorkråkor

#5. Vad tycker du är din svaghet

Stor fråga.
Svaghet.

- Spindlar. Spindlar har jag en ganska så stor fobi för. En gång när jag låg i sängen och glodde TV så kröp det en spindel mitt framför ögonen på mig. Den va inte liten heller. Jag blev så rädd att jag slängde av mig täcket och letade efter något att döda den med. Så länge den är i närheten av mig så kan jag inte sova. Jag hittade en flugsmälla i vardagsrummet. Jag fick leta i en hel timma innan jag hittade de lilla kräket. Men jag hatar verkligen att döda dom, känner mig så hemsk när jag gör de. Aja och där hade vi en historia om min fobi.

- Kärlek. Kärlek är en av mina svagheter eftersom jag har svårt för att inte bli kär. Nästan som om jag alltid måste vara kär i någon för att kunna må bra. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Men det blir en slags svaghet om den människan vet. Om den människan vet att jag gillar den och utnyttjar det så kan den knäcka mig lika lätt som en tändsticka. Det suger.

- Sorg och döden är även en svaghet för mig. Här är de mina egna tankar som gör mig så att säga svag. Att tänka för mycket på skit så som "ingen tycker om mig" "varför hör ingen av sig?" "Är jag verkligen så ful" "Varför lämnade han/hon mig?" gör en själv bara deprimerad. Därför försöker jag bara komma förbi sånna tankar och tänka på typ en apa som spelar dragspel eller något ist. Bättre de en den skiten.. Även att se någon annan gråta eller må dåligt gör mig tung i hjärtat, med detta försöker jag finnas där till hands så mycket jag kan, så länge de inte drabbar mig själv på ett negativt sätt. 

- Ensamhet. Att vara ensam är fan inte lätt asså. Då kommer ofta dom tankarna som står ovanför fram. Därför håller jag mig helst nära någon hela tiden.

Det va väl i stort sätt mina svagheter


Robin sänker mig i en djup depression

baj bajbaj

#4. Meningen med ditt bloggnamn

De har jag faktiskt ingen aning om, de har väl ingen mening tror jag faktiskt.

LG Optimus 2XAnsök du också om att bli testpilot för nya LG Optimus 2X
För att ansöka, går du in här och skriver i dina kontaktuppgifter. http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/

#3. Dina föräldrar

Min föräldrar.
Ja, jag har en mor vid namn Eva Fredrika Jansson f.d Moberg som föddes den 3e September 1967 alltså när trafiken blev höger trafik i Sverige. Hon dog Den 2e April 2005. Min mamma var den underbaraste person man kan tänka sig, självklart med sina fel och brister men ändå den finaste människan.
Min pappa har jag aldrig träffat. Det ända jag vet är att han hette Conny var taxi chaufför och bodde i kortedala har jag för mig.
Min adoptiv pappa hetter Markku och bor i Onsala med hans nuvarande flickvän Maria. Han är född 1970 den 24e juli.
Min mormor Heter Inger Ilonen som jag bor hos nu. Född den 20e mars 1949. Jag ser min mormor som en slags förälder fast ändå min mormor. För det första va de hon som va med när jag föddes, och sen så har hon alltid varit en slags tillflykt för mig.

De va la de :)


#2. Din första kärlek

Min första kärlek..
Vad för kärlek ska de menas?
- Om man menar förhållandevis vill jag inte säga att mitt senaste förhållande eller rättare sagt mitt enda riktiga förhållande var speciellt kärleksfullt.. typ mer sex. Min första kärlek har jag inte upplevt än, men jag hoppas den kommer snart :)
- Familjen och släkten är väl isf de band som jag tycker är riktigt äkta, där man oftast alltid kommer att hålla kontakten och man nästan aldrig bråkar på riktigt utan man mer bråkar för att man älskar varandra. Min första kärlek inom familj och släkt var min mamma.
- Vänner är också äkta såklart men vänner kommer och går och vissa stannar kvar. Jag uppskattar det som finns kvar och även de stunder jag har haft med de som gått. Min första vän minns jag faktiskt inte men de måste väl nästan ha varit min barndoms vän Christoffer. Vi föddes samma år och har väl varit kompisar sen dess, hör inte mycket från honom nu men iaf min första barndomsvän. tror jag iaf
Min mormor är ett bra exempel på kärlek :)

#1. Presentera dig själv

Mitt riktiga namn är Sandra Christina Anna Jansson f.d Moberg som jag har tänkt byta tillbaka till. Jag är 19 år den 20 April 2011 det betyder att jag föddes den 20e April 1992. Jag bor i Mölnlycke som ligger relativt nära mitt kära Göteborg. Jag bor även med min mormor och endast min mormor för er som inte visste. Jag går i skolan Ljud och bildskolan som ligger i Kungsbacka - resfärd 1½ timme. Jag går linjen media med inriktning foto. Mina intressen är till största dels filmtittande och kanske lite spel och musik också annars så säger jag som alla andra ungdomar. SUPA!!!
Kort presentation. aja..


Nu är de min tur

Jag hade tänkt göra en ''30 Day Challenge'' i Januari, men jag lägger upp frågorna redan nu.

#1. Presentera dig själv
#2. Din första kärlek
#3. Dina föräldrar
#4. Meningen med ditt bloggnamn
#5. Vad tycker du är din svaghet
#6. Din bästa vän
#7. Vem beundrar du?
#8. Din tro
#9. Framtida planer/drömmar
#10. Dina syskon
#11. En bild på ditt nutida jag och en bild för ett årsen, har du förändrats?
#12. Något du ångrar?
#13. Ditt favoritställe
#14. 5 snabba fakta om dig
#15. Önskelista
#16. En bild på din senaste kladd
#17. Favorit årstid
#18. 10 av dina mest spelade låtar och varför
#19. Vad är meningen med livet. Beskriv vad ett perfekt liv skulle vara enligt dig. 
#20. Vart är du uppväxt
#21. Vad inspirerar dig?
#22. Favorit genre inom musik, film, böcker
#23. Vart kommer du ifrån?
#24. Vad tycker du om din skola?
#25. Hur är människorna i din skola?
#26. Lärare?
#27. Favorit TV-serie?
#28. Din första kyss?
#29. Hur är det när du är kär och hur resonerar du till det?
#30. Vad finns i din väska?
Nu är de min tur att göra en sådan här lista och jag ska fanume genomföra den, kanske inte varje dag men jag ska fanume göra den!


Helgen

Fredag - Va hemma hos Tina hela kvällen och städade, fan va kul vi hade. Inte en droppe alkohol denna dagen.

Lördag - På kalas först hemma hos mammas kusin Mikael som fyllde 40. Grattis till honom, de va trevligt. Sen hem och fixa lite och sen hem till Robin, hjälpte Josefine med att klippa hans hår och grejer. Trevligt trevligt. Kollade även lite film och somnade gött i soffan helt mongo.

Söndag - Kalas igen, Denna gången va de för kusin Oliver som fyller 14 år på Tisdag. Även lite firande för mormor och Whilma som fyllde år den 20, alltså igår. Trevligt va de där med. Sen hem och kollade film, käkade lite räkmacka och sen sova. Fan vilken go helg utan en enda droppe alkohol. Lite stolt över mig själv faktiskt.


Tourettes Syndrom

Symtomen på Tourettes syndrom visar sig vanligtvis kring sjuårsåldern, men kan debutera både tidigare och senare. Det brukar börja med tics i ansiktet såsom överdrivna blinkningar, ryckningar och grimaser som ofta flyttar sig till halsen, skuldrorna och överkroppen. Andra tidiga symtom brukar vara ryckningar i en arm eller ett ben.
De vokala ticsen debuterar vanligtvis senare. I början uppträder de ofta som ”normala” snusningar och harklingar, men utvecklas sedan till ljud, läten och ibland ord eller hela meningar. Det är typiskt att ett symtom avlöses av ett annat och att symtomen ökar och minskar i styrka i olika perioder. Hos de som har flera neuropsykiatriska diagnoser är det vanligt att symtom på ADHD eller OCD märks före symptomen på Tourette.

Koprolali
Många förknippar Tourettes syndrom med ofrivillga utbrott av fula ord eller socialt opassande kommentarer. Till exempel könsord, avföringsord eller sexuella anspelningar. Det kallas koprolali och har en fysisk motsvarighet som heter kopropraxia och visar sig genom obscena gester.

I själva verket är det långt ifrån alla som har Tourette som utvecklar koprolali eller kopropraxia. Det går inte att förutsäga vilka som kommer att drabbas men de som drabbas mår ofta mycket dåligt.Bara så att alla vet så har inte tourettes något med könsord eller fula ord att göra utan att det saknas hämningar i hjärnan. Tycker sånt här är riktigt intressant att veta. Man vet ju aldrig om man skulle få en sån syndrom lixom.Ja, jag gillar bajs :D

Men de visste väl ni redan!
Är hungrig, men de visste väl ni också.
Ska gå till ÖB sen och köpa en Cola, för jag är äckligt sugen på Cola. De va då fan vad jag snackar om grejer som alla redan vet.

Ska hem till Tina idag och hjälpa henne rensa ur rummet. Ska bli kul :D Sen kanske jag ska träffa Jennie om de inte blir allt för sen :) ska bli gör kul :D Härlig dag.. förutom snön då, den kan suga ...


Inga toppen veckor

Har varit så stelt och tråkigt i skolan. Eller så är de bara jag som är tråkig eller något. Blir bajstrött så fort jag kommer hem och orkar typ inte göra någonting. SUG!
HATAR APU. Nu ska jag fortsätta med min fula FB-spel

BLÄ för tisdfördriv

I think of you ev'ry step of the way

Har haft en underbar dag idag med vissa företeleser. Skulle gå till Kungsbacka eftersom min APU är där. Går finfint på vägen i motvind och fryser rumpan av mig, i kanten av trottoaren går de vatten hela vägen, så kommer en äcklig volvo 240 och bara kör i all världens fart och skvätter vatten över hela mig -.- blev så chokad så hann inte se vilket regnummer den hade heller.. fitt idiot!
Annars har allt varit fint idag :) Josefine tog med sina härliga syskonbarn till skolan idag, så jag har lekt mamma idag.. kul! :D
Tina och jag hade bajskul på vägen hem och satt och rimmade en sjuk historia som blev hyffsat grym faktisk !
Har gått till skolan från Hede. Från skolan till Kba och tillbaka till skolan igen, så jag har fått världens promenad. Gött!
Har lagat mat idag också, Falukorv med makaroner fick det bli.
annars har jag bara chillat påre! gött gött
Nu ska jag ner och ta hand om äckeltvätten -.- BLÄ

Gin - Silver Fang

Helt underbar serie, ser verkligen nostalgin i den!
Har sätt första säsongen nu, ska bara se till att få ner dom andra 5 också -.-.. Den har stannat helt på 43,2 och vill inte röra sig, men de e väl bara att ha på datan dygnet runt i en vecka  pfff.
Detta är bara en exampelbild på de flesta karaktärer.. Såhär ser de egentligen ut
Aaaahh :D Jag blir kär i denna serien! "Så fruktansvärt dålig så den blir bra!" Ungefär så förklarar dom flesta de, men jag älskar gamla filmer när ingenting e som de ska, och allt blir fint ändå :)
Finns även en fortsättning som heter "Weed - Silver fang's son
Kostar 30 kr om man ska köpa den från ett filmbolag.. Fan! jag vill ha pengar! :(

Fina Tina

Tack för att du finns min vän, älskar min busiga Tina :D

Busigt från Tina!

Ville bara säga att Sandra är den finaste och underbaraste tjejen i hela vida världen!
Älskar dig så otroligt mycket! <3
Kommer alltid finnas här för dig.. ALLTID! FATTARU!?


would u?

Would u find it in ur heart
to makes this go away
and let me rest in pieces
Fotografering och redigering av Sandra Jansson.. Amatörmessigt jag vet, hade inte mycket annat för mig att göra..

Saknar våren

Saknar våren väldigt, väldigt mycket. Iaf så att det går så långt så jag slipper frysa.. vill ha sommar nu tack tack tack.

tja..

händer, fötter kanske tår?

Hämtad!

Nu har jag den, och jag her lekt hela dagen med den <3 bara att jag inte hann ladda den så har haft dåligt batteri hela dagen, men men de kommer bli suveränt och vi kommer bli bästa vänner :)
<3

Fedt!

Såg denna människa som gjort musiken i somras, efter detta har jag inte kunnat släppa denna låten och en till. Sry förresten, den finns inte omixad på YT men på Spotify finns den ;)

Svar te Bob

Käften, har redan ditt nummer på den andra telefonen u know ;D
kl 09:30 idag ska jag direkt till affären och köpa min nya ! wiiiipiiiieee!

Jävla skit -.-

Så jävla typiskt mig!
Dagen innan jag ska skaffa mig en ny mobil så tappar jag min gamla. Vafan e grejen lixom, ödet då eller??
Näe blir så jävla arg på mig själv. Tänkte ju att Tina skulle få den ju. Har försökt ringa till den men inget svar, har messat till den, inget svar. Fan va arg jag blir.. Alla nummer och allt :'(
bajs bajs bajs.
Va så jävla exalterad för den nya telefonen så jag typ glömde eller tappade eller något den gamla -.- BAJS!
Förstår att du lämnade mig, tyckte inte om dig ändå.. antar att detta var ödet min vän.. Kanske möts igen en vacker dag men fan ta dig att du tog alla mina nummer med dig din bög!

I will be thereRSS 2.0