Med tiden löser sig det mesta.

Kom på ett eget citat idag :D
En kvinna utan former är som ett träd utan grenar.
Fan vad jag e grym!
Känner de att med tiden som går hela tiden och man slutar tänka på problem och inte orkar saker m.m. så löser sig saker hela tiden. Vilket är skit gött jue! Måste fortsätta köra i den stilen.
Nu har jag äckligt ont i ryggen, har hjälpt mormor med hennes nya data i typ 3 tim känns det som. Så nu ska jag ut och ta en ciggilutt och sen ska jag kolla lite film och nana.
Natti

HTC desire HD

Ska beställa en sånhär imon! YES äntligen! Leveranstiden tar 2 dagar så jag har min nya telefon på torsdag eller fredag! :D

Du flyr en värld som bara ler åt den som tar men aldrig ger

Sitter i skolan och skriver på rapporten som jag äntligen kommit igång med! Jippie -.-
Har lämnat mitt Engelska-Cv till Emma också, och hon sa att det såg bra ut med bara lite småjusteringar (Y) toppen sa snoppen.
Får väl fortsätta med denna skiten så att den blir klar då yeye.

Fyfan va goa dom äe!


Historien om tatueringen

Har ju äntligen gjort min tatuering av en Pegasus.
Varför en pegasus?
Jo för att min mamma hade en på bröstet, en väldigt liten en. Men jag tyckte så mycket om den som liten så jag bestämde mig för att göra en redan då. När jag började komma upp i lite äldre år så kändes de inte som en lika lyckad idé, då ville jag göra något eget, något som jag älskade.
Eftersom jag inte fick tatuera mig förens jag var 18 år så hade jag gott om tid att bestämma mig.
När jag var 9 år så hamnade min mamma i en fruktansvärd sjukdom som kallas cancer. Hennes cancer var Myelom och sitter i ryggmärgen. Den bryter ner de mesta rätt så regält. Under olika tider på åren åkte mamma in och ut från sjukhuset. Hon mådde ofta dåligt och skällde och jämrade ofta över att hon var sjuk. Mycket på mig eftersom jag var äldst och fick ta mycket ansvar och hjälpa till. Hon skämdes mycket efteråt och sa alltid att hon älskade mig efter vi bråkat (typ varje kväll xP). I slutet av 2004 eller i början av 2005 blev mamma så sjuk efter en cellbehandling att hon var tvungen att ligga på sjukhuset i flera månader. Det var inte säkert att hon skulle klara sig då cancern hade blivit värre. Mammas muskler hade brutits ner efter ett tags liggande på sjukhusbädden. Efter ungefär 2 månader blev mamma på bättringsvägen och kunde iaf prata igen. Sen den 2a April 2005 så hade mamma blivit så bra att hon iaf kunde ta sig till toaletten själv. När sköteskan kommer in i mammas rum ser hon henne ligga tvärs över sängen utan att andas. Medans detta hände var jag hos en bekant i Frillesås vid namn Camilla. Jag hade haft ont i magen hela dagen. Jag visste att något hade hänt eftersom Markku (pappa) skulle åka till sjukhuset och kom inte tillbaka på hela dagen. När han kommer tillbaka har han tårar i ögonen och kramar om mig. Då förstod jag att hon var borta. Min mamma.
Nu när jag är 18 år har jag äntligen gjort något som jag vet att mamma är glad över. Jag är så jävla stolt! Denna är för henne! Nu vet jag med säkerhet att hon alltid finns med mig.
Hon var fanimej vacker!

hej

Vad ska man säga då?
Jag har haft ett lugnt men ändå awesome lov! va ute i torsdags på PC, fast vi skulle egentligen till sticky men nej nej. När vi kommer in typ 5 min för sent så måste man betala 60 kr.. då drar man te PC ist vettu! gick och la mig kl 05.00 inatt, det är inget att rekommendera iaf kan jag väl säga. Kollade på "Spit on your grave" och "miss march" ganska psykad film typ men lite små rolig. Eller iaf enligt mig.
Lite mer om veckan dårå. Jag har varit hos Robin och Adam och Josefine.. Aa typ dom jag har vart med mestadels. Har käkat pizza 2 gånger och tacos 1, sen resten har typ varit nudlar tills idag då jag kom hem och fick flygande Jackob. Gott gott! Har varit hemma 2 gånger på hela veckan, resten har jag sovit borta. haha. det betyder att jag har bara duschat två gånger på en vecka. usch fy!
Idag har jag vart på kalas. Min morbrors fru Jessica fyllde år så vi va där för att fira henne och fick lite gott gott där. Har även skrivit ut mina CV. 4 st till olika ställen här i Mölnlycke, så får väl hoppas att man får något jävla jobb snart.
Fan ska lägga mig typ kl 19.00 idag så jag kommer upp till skolan imon, skulle behöva det.
Nu du, nu orkar inte jag skriva mer! pff..

Amnesia

Nu sitter Bob och Adam och spelar Amnesia, medans jag sitter och laddar över de mesta från min dator till min externa hårddisk som för övrigt funkar nu. Asgött!
Spelade lite innan också men jag tröttnade snabbt när jag fastnade så ska spela hemma när jag är ensam ist så att spänningen blir mer äcklig lixom höhö..
Lite ont i ryggen nu också efter ett par timmars sittande i samma ställning, men men det får bli som det blir som de kloka säger :)
natti natti

Portfolio

Dessa bilder tänkte jag ha med i min portfolio, jag har även 4 stycken teckningar som jag målat men inte skannat in som jag skall göra så fort som bara möjligt. Jag är klar med mitt CV så nu skall bara min lärare kolla på det och sen har jag bara pass-kopian kvar att göra så tror jag att jag är färdig. Fan vad jag e stolt att jag nästan fått klart mitt material ! :D

you're number one!

Fan vilken go dag vi har haft idag!
Försov mig lite, men de va ju lugnt eftersom det var det så kallade "motivationsdagen" idag, jävla skoj vi har haft hela dagen. Underbara lärare vi har på Ljud och Bildskolan som gör sådana här saker för oss.
Vi fick lana, kolla serier, spela guitarr hero, sjunga singstar, vara med på frågelekar, och detta har pågått hela dagen. Fyfan vad underbart.
Just nu sitter jag hemma efter min udnerbara dag och trip till Göteborg. Lämnade in min hårddisk idag eftersom det va något jävla fel på den. Så jag får inte tillbax den förens om 2 veckor, men det är lugnt föfan jag klarar mig ;)
Ska snart in i duschen va de tänkt, efter jag tagit en knäckemacka med ost och lite te :)
Tina va med mig i stan förresten och vi hade lite sköj som vi alltid har!

ibland blir jag bara sur

Förstår inte varför någon beteer sig som en slusk när man försöker vara snäll och trevlig och fan inte har gjort något för att förtjäna det. Orkar inte med sånhär omogen skit faktiskt, vill inte lägga tankarna på det heller. Jag tänker inte berätta om vem eller vad som är fel, jag blir bara väldigt irriterad när det är jag själv som blir drabbad och knappast har förtjänat det. Har tänkt på detta fram och tillbaka nu och jag tänker ju knappast ge upp mina vänner, men detta tänker jag avsluta nu.
Tänker ju knappast hoppa av skolan nu precis innan studenten heller, men ibland har man nästan lust bara för att slippa se slippa höra och slippa lida av andra som inte kan bete sig som en medmänniska. Usch fy

Kindle my heart

As the moon kindles the night 
As the wind kindles the fire 
As the rain fills every ocean 
And the Sun the Earth 
So your heart will kindle my heart 

Take my heart 
Take my heart 
Kindle it with your heart 
And my heart cannot be 
Kindled without you 
Your heart will kindle my heart

GRATTIS SANNA!

Idag fyller Sanna 19 år, bara 1 år kvar till 20!
Hoppas du får en underbar fördelsedag.. med mig :D
glömde din present hemma förresten så du får den på måndag :)


gammal bild från 2009 och då va man inte en så duktig fotograf xD

Tjock katt

Känns lite jobbigt nu när jag kom hem från Thailand då jag väger lite mer än innan jag åkte ner.
Hatar den känslan då man inte vill ha sina kläder på sig för att man känner sig fet.
Ni tycker säkert att jag är jättetöntig just nu, men detta problemet har jag haft sen jag var liten och har aldrig tränat i hela mitt liv tills nu för ungefär ett år sen. Jag märkte resultat nästan på en gång och bestämde mig för att fortsätta. Så blev de inte riktigt. Mer till och från och inget regelbundet, mer kom och gick som jag ville typ. Nu ska jag verkligen köra hårt på detta med träningen, för att må såhär vill jag fan inte! Jag gör det inte för någon annan en min egen skull. Och att man klagar att man tex tycker att man är "tjock" är inte att man riktigt tycker de. Det är mer att man inte är nöjd med sig själv och mår dåligt på det. Typ som jag.

Nu är jag hemma från Thailand

Har varit i Thailand i 12 dagar, det va helt otroligt! Lätt de bästa land jag varit i iaf.
Håller på att tvätta alla kläder jag har köpt, borde egentligen göra min läxor med. Hehe orkar inte.
Nu ska jag äta byee!

RSS 2.0